sunnuntai 23. elokuuta 2015

So long, Kuopio!

Tässä ensimmäisen koulupäivän aattoiltana on hyvä hetki palata vielä kuvien muodossa paikkakunnalle, jota sain kutsua kotikunnaksi viimeiset neljä vuotta. Kuopiosta tuli ehdottomasti yksi omista suosikeistani kaikista niistä viidestä paikkakunnasta, jossa olen jo ehtinyt asua. Kuopiossa ei olekaan oikeastaan muuta vikaa kuin se, että se on omaan makuuni turhan pohjoisessa.

'Til next time!

4 kommenttia:

 1. Olen käynyt kerran Kuopiossa n. 15 vuotta sitten, muistan vain sen, että mietin autossa istuessani kuinka kaunista siellä on!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista! Varsinkin tuo revontulikuva.. Tulisipa eteläänkin taas kunnon talvi. Mä vaan rakastan lunta ja laajaa tähtitaivasta.

  Kuopio on mulle täysin tuntematonta maaperää, ylipäätään itäsuomi on vielä valloittamatta, länsirannikon flikka kun olen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä Kuopioon tutustumaan! Ihmiset on siellä juuri niin lupsakoita kuin sanotaan, tai ainakin huomattavasti rennompia kuin eteläisessä Suomessa. Itsekinhän asuin lännen puoleissa Suomessa koko ikäni ennen kuin tuonne muutin. :)

   Poista