tiistai 25. elokuuta 2015

Mustapäidensulatusöljygeeli

Lupasin tuossa taannoin esitellä Misshan Super Aqua Pore Correcting Blackhead Melting Oil Gelin, kunhan olin saanut siihen paremman tuntuman. Noh, nyt olis sen aika.

Pore Correcting blackhead melting oil gel oli jo nimenä niin kiinnostava, että mun oli tämä ehdottomasti klikattava ostoskoriin. Mielessä siinsi jo kuinka kaikki ihohuokoset tukkinut mönjö sulaisi huokosista ulos. Ehkä hieman ällöttävä mielikuva, mutta ah niin tyydyttävä! Totuus oli kuitenkin hieman toisenlainen.


Tämä nimihirviö on koostumukseltaan juuri niin kuin nimestä voi päätellä: öljymäistä geeliä. Uskallan väittää, että tämä sopii herkkäihoisillekin, koska en ole omassa ihossani tuntenut minkäänlaista polttelua tai kirvelyä. Tuote ei juurikaan tunnu miltään iholla. 

Geeli pumpataan pakkauksen sivussa olevasta nappulasta ulos. Kumisella harjalla se sitten pyöritellään iholle ja jätetään vaikuttamaan noin 20-30:ksi minuutiksi, jonka jälkeen tuote huuhdellaan pois. Tämä saa kyllä pointsit siitä miten helposti se peseytyy pois! Melkeinpä yksi pyyhkäisy riittää.


Olen itse käyttänyt tätä niin, että olen ensin käsitellyt leuan ja jättänyt geelin vaikuttamaan. Sen jälkeen olen siirtynyt nenän ympäristöön. Nenän jälkeen olen huuhdellut leuan ja sitten käsitellyt otsan alueen. Tämän jälkeen olen pessyt nenästä aineen pois ja odottanut sen noin puoli tuntia, kunnes olen sitten vielä otsankin huuhdellut. 

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin jo hieman toiveikas tämän suhteen. Nenän mustapäät ei näyttänyt niin ärhäköiltä, mutta siihen se sitten jäikin. Sinnikkäästi käytin tätä joka ilta, mutta mitään kummempaa silmin havaittavaa vaikutusta en huomannut. Siksipä en olekaan varma onko tämän vajaan 20 euron hintalappu aivan täysin sen arvoinen.

Mutta en silti täysin lyttää tätä, koska se on toiminut loistavasti alustavana tuotteena mustapäälappujen kanssa. Eli ensin ihon käsittely tällä, sen jälkeen lappu iholle vaikuttamaan, niin johan saa mustapäät kyytiä! Mulla ei ennen tätä ole niillä lapuilla irronnu mitenkään mahdottomasti mustapäitä, mutta tällä kun ensin pyörittelee, niin johan alkaa irtoamaan!

Tuotetta voi siis tilata esim. Missha Balticsin nettisvuilta ja hinta on siellä 17,90.

8 kommenttia:

 1. Toi pakkaus on hauskan nerokas, harmi, että tulokset ei olleet ihan toivotut. :)

  VastaaPoista
 2. Aaa, luin otsikon ja ajattelin, että nyt on löytynyt joku ihmetuote. Kaivelin melkein pankkikorttiakin esiin.:D Mutta höh! Kai nyt jostain löytyy tuote, joka sulattaa mustapäitä kunnolla? Tällaisena modernina aikakautena..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Luotan siihen että joku vielä onnistuu semmosen tuotteen kehittelemään. :D

   Poista
 3. Mä oon hyvän mustapäänirrotustuotteen etsinnässä tällä hetkellä ;D Katsoin Shaaanxo:n vlogeja ja Shannon käytti The Face Shopin Blackhead Out White Clay Nose Pack -tuotetta. Nestemäinen voide(?), joka kuivuu ja sitten revitään pois, kuten mustapäälaputkin. Vaikutti todella tehokkaalta!

  VastaaPoista
 4. Olispa tää toiminut! Olen pitkään haaveillut kosmetologin tekemästä hoidosta, jossa mustapäät just purskahtelee ulos, kun ihoa painaa. Sellaista ainetta, kun saisi kotikäyttöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mää kans toivon, että joku kehittelis HydraFacialista semmosen kotonakäytettävän version, jolla vois imuroida naamasta kaikki mönjät pois kun siltä tuntuis :D

   Poista