torstai 27. elokuuta 2015

Maailman paras kuorinta

Jos tiistainen Misshan mustapääöljygeelihommeli ei ihan vastannut odotuksiaan, niin Acure Organicsin brightening facial scrub kuorinta-aine sen sijaan vastasi! Tai siis ei, eihän mulla ollut tämän suhteen minkäänlaisia odotuksia. Olin sen vain joskus klikannut iHerbin toivelistaani, ja kun sieltä ensimmäisen kerran tilasin, lähti tämä mukaan. Oikeasti ajattelin vain sen olevan ihan kiva, ja että olisi kiva kokeilla vaihteeksi jotain mekaanista kuorintaa.


Ensimmäisen kerran kun tätä käytin, se tuntui ihan mukavalta kuorinnalta, mutta kun jälkeenpäin pällistelin ihoani, en ollut uskoa kuinka puhtaalta iho näytti! Vietin tovin peilin edessä ihan vain ihmetellen. Iho tuntui myös aivan älyttömän pehmeältä.

Eikä siinä vielä kaikki! Ehkä päivän tai pari tuon ekan kerran jälkeen ihon pintaan alkoi puskemaan epäpuhtauksia - todiste siitä, että tuote ihan oikeasti teki jotain.


Koitin epätoivoisesti ottaa todistusaineistoksi ennen ja jälkeen kuvia, mutta ilman viewfinderia se oli hieman haastavaa, joten en nyt pääse kuvien muodossa todistelemaan teille tämän tuotteen hyvyyttä.

Tuote lupaa kirkastaa ihoa samalla kun se syväpuhdistaa. Jos siis et kaihda mekaanisia kuorinta-aineita suosittelen tutustumaan tähän. iHerbissä tällä on hintaa vain seitsemisen euroa.

Mikä on oma suosikki kuorinta-aineesi?

INCI: Organic curoxidant blend [(organic euterpe oleracea (acai) berry, organic rubus fruticosus (blackberry), organic rosa canina (rosehips), organic punica granatum (pomegranate), Fair Trade Certified organic aspalathus linearis (rooibos)], organic calendula officinalis (calendula), organic matricaria recutita (chamomile), organic aloe barbensis (aloe vera) leaf juice, vegetable glycerin, French green clay, organic lemon peel granules, saponified organic cocos nucifera (coconut oil), cellulose gum (vegetable), organic olea europaea (olive oil), organic ascophyllum nodosum (sea kelp), theobromo cacao (cocoa) powder, organic chlorella pyrenoidosa (chlorella growth factor), chlorophyll, glucono delta lactone (fermented sugar), carageenan, argania spinosa (argan) stem cells, organic argania spinosa (argan) oil, potassium sorbate (food grade preservative), lilium candidum leaf cell extract, essential oil blend of salvia officinalis (sage) and mentha spicata (spearmint).

2 kommenttia:

  1. Jännän väristä. :) Itse tykkään käyttää entsyymikuorintoja kasvoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on mun mielestä ulkonäöltään vähän sen Madaran Detoxin näköstä :D

      Poista