keskiviikko 12. elokuuta 2015

Lumene Bright Now Blur

Tämän Iltasanomien artikkelin innoittamana ostin Lumenen Bright Now Blur -pohjustusvoiteen. Tosin ensin odotin josko se olis päätynyt Livboxin mukaan. Kuukaudet kuluivat ja voidetta ei mustasta laatikosta paljastunut, joten nöyränä kipitin sen kaupasta ostamaan.


Tuntuma tässä voiteessa on hyvin tyypillinen silikooninen kuten useissa muissakin huokosia häivyttävissä pohjustajissa. Jos laittaa kirkkaan valon heijastamaan suoraan kasvoille voi huomata ihon kevyesti kimaltelevan, kun on tätä levittänyt. Ei kannata kuitenkaan säikähtää, että ihosta tulisi diskopallo. Normaalissa valossa "heleytystä" tuskin huomaa.

Ihonhuokosia tämä häivyttää ihan kiitettävästi, mutta mulla tämä ei ainakaan pidennä meikin kestoa. Rasvaiselle iholle ei siis välttämättä ole ihan ideaalein, jos nimenomaan haluaa, että iho pysyy mattaisena pidempään. Mutta noin niinkun muuten ihan jees pohjustaja. Eikä hintakaan ole hullumpi. Itse maksoin 14,90.

Mikä on oma suosikki primerisi? Tai vinkkejä hyvistä rasvanaamoille sopivista pohjustajista?

Ps. Seuraavat noin puolitoista viikkoa saattaa blogin puolella olla hiljaisempaa, sillä muutto Kankaanpäähään on jo ihan käsillä, ja tiheämpi postaustahti varmaan palautuu sitten kunhan kotiudun sinne! 

6 kommenttia:

 1. Mun suosikkiprimerit löytyy siitä kosteuttavasta kategoriasta, joten sua en osaa oikein auttaa. Varmasti Zuii, Sensain Brightening Make Up Base & Smoothing Water Make Up Base on mun suosikkeja. Jos haluan mattaisempaa, niin sitten Clarinsin Instant Light Radiance Boosting Complexion Base. Sen tiedän, että esim. Make Up For Everilla on Stop Shining, jolla saa kiillon totaalisesti pois melkein koko päiväksi. Sitä voi laittaa meikkivoiteen alle tai taputella päälle. Päälle taputtelemalla saa tosi matan näköisen.

  VastaaPoista
 2. Oma suosikkiprimer ei ole löytynyt, mutta aion kokeilla seuraavaksi Too Facedin Primed & Porelessia. Se ei ole edes mitenkään tolkuttoman kallista (n. 25 euroa 30 ml), mutta saatavuus on heikompi. Youtubessa olen kuullut primerista paljon hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen tykännyt tästä ihon blurraamisen takia, mutta aina etsin jotain uutta. Benefitin Porefessional pääsee seuraavana testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan hyvä tuossa ihohuokosten häivyttelyssä :)

   Poista