maanantai 10. elokuuta 2015

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Tässä postauksessa lupasin esitellä tarkemmin Misshan Power Fix mascaran. Mutta jotta sen toiminnasta saisi paremman kuvan, otin sille tähän kaveriksi essencen vesiliukoisen Plump No Clump ripsarin.


Power Fix on kirkas maskara primer, joka on loistava tuote kaikille suoraripsisille immeisille, joilla ei ripset pysy taivutettuina muuten kuin vedenkestävällä ripsarilla. Pidempi aikaiset lukijat varmaan tietääkin, että käytän enimmäkseen vedenkestäviä ripsareita juurikin edellämainitusta syystä.


Yläkuvassa on kerros Power Fixiä, ja toisin kuin monet muut primerit, tämä on täysin kirkasta, eikä jätä valkoista kerrosta ripsiin. Ihan älyttömän monta kerrosta tätä ei kannata levittää, sillä se kyllä hieman "liimaa" ripsiä yhteen ja niiden erotteleminen varsinaisella ripsarilla voi olla haastavaa. Tätä voi myös levittää ripsarin päälle, jotta ripsari kestäisi säätä ja ihan rasvoja paremmin. Tämä ei kuitenkaan ole kiireisten aamujen tuote, sillä tämän pitää antaa kuivua pari minuuttia ennen kuin levittää päälle mitään.


Ja kuten kuvista näkee, ripset ei ole suoristunut vaikka niihin on levittänyt vesiliukoista ripsaria! Olin niin innoissani tästä, että kävin hamstraamassa useamman vesiliukoisen essencen ripsarin.

Mutta ei Power Fixikään aivan täydellinen ole. Kovin raskasta ripsarimassaa se ei aivan täysin pysty pitämään taivutettuna, ja myöskin päivän mittaan taivutukset saattaa hieman suoristua, mutta ei pahasti.

Plump No Clump vaikuttaa ihan pätevältä. Maskarassa on melko iso kuminen harja, joka erottelee, mutta ei tuuheuta älyttömästi. Toimiikin paremmin jos haluaa luonnollisempaa jälkeä. Hinta tais olla 3,49€. Power Fix maksoi 8 euroa, joten ei sitäkään hinnalla ole pilattu!

2 kommenttia:

  1. Nyt taisit sanoa avainsanan ja tajusin ekaa kertaa, miksi mun ripset ei vaan pysy taivutettuna, vaikka kokeilisin niihin vaikka mitä. Ripsimassa. Mullahan on tosi tuuheat ripset, mutta pituutta niissä ei pahemmin ole, jotenkin ilmankos. Huoh. Mutta kiitos tästä älynväläyksestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :D Mulla taas on niin itsepäisen suorat, ettei ne kyllä pelkällä ripsarilla taivu saati että niihin lisäis vesiliukosta ainetta.

      Poista