maanantai 17. elokuuta 2015

Hyvän Mielen Hevonen

Olin eilen Kuopion Sorsasalon raviradalla järjestetyssä Hyvän Mielen Hevonen -tapahtumassa. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, ja onnistuinkin saamaan kesän ensimmäiset rusketusraidat!

 


Ehkä eniten tapahtumalta odotin näiden kahden jätin näkemistä. Yli 190 senttiset shiren hevoset viettivät suurimman osan päivästä ihmisten ihasteltavina aitauksessaan, mutta pääsiväthän nuo esittäytymään ratsastuskentällekin, ruskea tamma ratsain ja musta ruuna kaviopaiseen vuoksi taluttaen.


 Tapahtuma lähti käyntiin poniraveilla, joista yksi lähtö oli ammattikuskeille tarkoitettu. Jotenkin mahdottoman huvittavan näköistä kun isot ukot istuvat pikkuisten ponejen kärryillä!


 Lapset pääsivät kilpailemaan keppihevostensa kanssa niin esteillä kuin juoksukilpailussa. Juoksukilpailut oli rajattu ikäryhmittäin ja olihan siellä yksi ryhmä yli 10-vuotialle, johon olisi vissiin kuka tahansa voinut osallistua. Vaan eipä siinä sarjassa näkynyt yhtään yli 15-vuotiasta.


Ratsastusnäytöksiä oli useita erilaisia. Loppupäivästä alkoikin olla vaikeus päättää mitä näytöstä mennä katsomaan, kun olisi ollut niin paljon nähtävää.


Päädyin lopulta katsomaan hevosten ja ponien  match show'ta. Eri rotuiset ja ikäiset kavioeläimet olikin mukavasti edustettuina.
Kaiken kaikkiaan oikein mukava tapahtuma ja nyt onkin hyvä aloittaa viimeinen työviikko!

Mittees työ teitte viikonloppuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti