keskiviikko 5. elokuuta 2015

Elokuun LivboxElokuun Livbox saapui tänään ja ensi reaktio oli taas positiivisen toiveikas, kun paketin sain postista kouraani, sillä se tuntui painavalta! Mutta voi mikä antikliimaksi, kun boxin aukasin ja näin mukana olevat tuotemerkit! Ensinnäkin boxissa on jopa 4 hiustuotetta seitsemästä. Hiustuotteet on Livboxissa omasta mielestäni ehkä tylsin tuoteryhmä.


Boxin teemakin tuntui olevan semmonen, että ei nyt viittitä tähän panostaa niin kovasti. Noh, syyskuun boxia odotellessa, joka toivottavasti on parempi kuin aikoihin. Luotan teihin bloggaajakolleegat, jotka omia suosikkejanne ootte päässyt siihen valitsemaan! Pahoittelut huonoista kuvista. Tämä boxi ei innostanut esittelemään tuotteita mitenkään ihmeellisessä miljöössä tai valaistuksessa.


Dermosilin hiuskiinnettä olen usein aikaisemmin käyttänyt, koska äitillä tätä on aina käytössä ja jos itsekin sitä lainannut. Ei mun mielestä mitenkään ihmeellinen tuote. Dermolta olisin ottanut mieluummin jotain muuta.

Wellan EIMI on BB-voide hiuksille. Tää on kyllä ehkä tän boxin jännin tuote.


Vaihteeksi Shampoo ja hoitoaine parivaljakko, tällä kertaa Cutrinilta. Hmph.


Ja yllättäen taas dödöä! Jeez.. Jos näitä kuluis vaikka yks per viikko, niin sittenhän se olis ihan hyvä jos olis useampi jemmassa. Mutta kun normaalisti yks deodorantti kestää useamman kuukauden, niin en oikein ymmärrä mksi niitä pitää olla joka toisessa boxissa.

Kubissin kynsilakka sentään on ihan kivan värinen.


Tästä Lumenen voiteesta olisin oikeasti voinut olla innoissani, ellen olis samanlaista ehtinyt pari viikkoa sitten ostaa itselleni. Ja tämä on pirun riittoisaa tavaraa!


Nyt hei Livbox väki! Hieman ryhtiliikettä kaipaisin, koska ihan oikeasti alan harkitsemaan tilauksen lakkauttamista, jos taso pysyy tämmösenä.

8 kommenttia:

 1. Mjäääh, ei nappaa boksi :/ Lumenen voide on ainut oikeasti hyvä tuote ja onneksi en tilannut boksia, kun multakin voide jo löytyy! Nuo minikokoiset tuotteet on tylsiä ja tylsiltä merkeiltä, ettei enää hiuo tilata Livboxia.. Pitäis kokeilla aasialaisten merkkien bokseja yms! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiehtois vähän Lookfantasticin boxi, vaikka se onkin hintavampi. Pysytelen nyt ainakin tässä niin kauan, että saan kerättyä pisteitä ilmaiseen boxiin.

   Poista
 2. Eeeei, mä en kestä noita dödöjä... Pitääkö niitä olla oikeasti jokaikisessä paketissa :D Mä oon antanut kaikki eteenpäin, kun käytän omia vakkarimerkkejä. Aika tylsä boksi! En ole vielä hakenut omaani, mutta just ajattelin hakea. No, onneksi pettymys ei ole niin suuri, kun ehdin jo kurkata tämän sun postauksen ;D

  VastaaPoista
 3. Kun eikös tuon boksin idea ole tarjota kivoja ja vähän päivittäiskosmetiikkaa mielenkiintoisempia juttuja..?? Mun mielestä dödö ja joku halpiskynsilakka eivät ole mitenkään kivoja juttuja. Tulee melkein paha mieli tilaajien puolesta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja tuo dödökään ei ole mikään uutuus. Jos olis, niin sen ehkä vielä ymmärtäis, mutta kun tuota on saanu nyt jo useamman vuoden, niin varmaan moni on jo ehtinyt testaamaan sitä. :/

   Poista
 4. Ensi kuun boksin on paras olla hyvä, tai itsekin harkitsen jatkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just! Luotan siihen, että ne jotka ehkä mysökin boxia tilaa, osaa valita siihen jotain vähän erikoisempia tuotteita :)

   Poista