maanantai 6. heinäkuuta 2015

Veet Spawax

Kun Buzzadorilta tuli kutsu päästä testaamaan uutta Veetin Spawax laitetta, epäröin hieman ennen kuin ilmottauduin mukaan. Karvojen juurineen pois kiskominen ei ole koskaan houkutellut ja olenkin pitäytynyt ihan vain höylässä. Päätin kuitenkin uskaltautua mukaan. Olihan aina mahdollisuus, etten tulisi valituksi testiryhmään.Buzzadorina toimiminen tarkoittaa "suusta suuhun" markkinointia, eli voit päästä kokeilemaan uusia tuotteita ja kertomaan omia kokemuksia tuttavapiirillesi. Tuotteet voivat olla melkein mitä tahansa kissanruoasta hammastahnaan.

Anyway, pääsin mukaan ja viime viikolla hain paketin postista.


Paketti sisältää vahansulatuslaitteen, 6 kpl vahakiekkoja, virtajohdon ja muovisen lastan, jolla vaha levitetään.


Päätin aloittaa testaamisen kahdella kiekolla. Laitteen pohjaan syttyy valo, kun sen yhdistää verkkovirtaan. Vaha on valmis käytettäväksi, kun se on sulanut tasaiseksi massaksi. Vahan sulattaminen on kuin sulattaisi suklaata fonduelaitteella. :D

Kun vahan on sulanut, sitä levitetään noin 2-3mm paksuinen kerros iholle karvojen suuntaisesti. Sitten vaan kunnon repäisy!


Ennen ensimmäisen vahaläjän repäisyä hirvitti kyllä ihan kamalasti! Mietin jo semmoistakin vaihtoehtoa, että mitä jos ihokin lähtee tuon vahan mukana - mutta ihan suotta! Eihän se tuntunut missään. Piti ihan tarkemmin syynätä vahaliuskaa, että onko siihen mitään edes tarttunu mukaan ja kyllä siinä jokunen karva näkyi. Vahvempien karvojen irti kiskominen jo tuntuikin vähän, mutta ei siltikään yhtään niin kamalalta kuin olin aluksi pelännyt.

Vaikka käyttö ei ollut mitenkään kivuliasta, taidan silti pitäytyä perinteisessä menetelmässä. En osannut tällä mitenkään tehokkaasti kiskoa karvoja irti ja hommaan hurahtikin tunti, enkä saanut jalkoja ihan sileiksi. Vähemmällä vaivalla pääsee höyläämällä. Tokikaan karvat eivät kasva yhtä nopeasti takaisin jos ne poistetaan juurineen.

Jos on aikaa ja viitseliäisyyttä tämä voi olla ihan loistava vaihtoehto, mutta en ainakaan itse jaksa käyttää monta tuntia karvojen poistoon.2 kommenttia:

  1. No vau, täähän on viety jo melkein ammattilaisen tasolle. Itse olen vaan lämmitellyt vahaa tähän asti mikrossa, saa olla tarkkana, ettei tuu liian kuumaa. Olen silti vankkumaton epilaattorin käyttäjä, koska en jaksa kasvatella karvoja niin pitkiksi, että vaha niihin kunnolla nappaisi. :D

    VastaaPoista