keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Uusin käsisaippua ihastus

Bongasin vastikään Citymarketissa Flower Shopin Antibacterial Handwash -saippua ständin. Olin jo ehtinyt nappaamaan hyllystä mukaan jonkun ihan perus Pirkka saippuan, kun Flower Shoppejen kyljessä lukenut teksti "antibacterial" sai toisiin ajatuksiin. Käsittääkseni Suomessa on aika vähän antibakteerisia saippuoita tarjolla, joten päätin tarttua tilaisuudesta toimeen ja kiikuttaa yhden mokoman kotiin.

Valinta ei ollut ihan helpoimmasta päästä, koska lähes jokainen oli nimetty erittäin herkullisen tuoksuiseksi. Mukaan päätyi lopulta Plum & Passionflower yksilö. Alle kahden euron saippualta en kuitenkaan odottanut mitään tajunnanräjäyttävää tuoksuelämystä, mutta vielä mitä! Se tuoksui mielettömän hyvälle, joten päätin siltä seisomalta ostaa kyseisen valmistajan saippuoita lisää, kunhan entisen saan käytettyä pois.


Originaalissa ei enää olekaan paljon ainetta jäljellä, joten suuntasin taas Cittarikeikalla nokan kohti saippuahyllyä katsomaan minkä tuoksun kotiuttaisin seuraavaksi. Valintaa helpotti huomattavasti tarjoushintalappu, joka kehoitti ostamaan kolme saippuaa neljällä eurolla.

Ostin siis Soft Peachin, Blueberry & Lotus Blossomin ja Raspberry & Orchidin ja nämäkin on aivan yhtä herkullisen tuoksuisia kuin se originaali Plum & Passionflower.

Antibakteerisina nämä käy myös meikkisivellinten pesuun loistavasti! Koostumus on hieman ohutta, mutta käsien pesussa sillä ei ole mitään merkitystä, ellei erityisesti pidä paksummista koostumuksista.

Hinta yhdellä mokomalla oli muistaakseni 1,79€.

2 kommenttia:

  1. Soft Peach kuulostaa jänskältä ja vähän erilaisemmalta tuoksulta käsisaippuaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä! Nää ei tuoksu yhtään semmoselta saippuaiselta niinkuin monet muut halvat saippuat :)

      Poista