perjantai 24. heinäkuuta 2015

Tommy Hilfiger Woman Flower Violet

Aika usein törmää tuoksuihin, jotka on todella miellyttäviä, mutta niistä puuttuu se jokin, jonka vuoksi niitä tuskin tulee itselle hankittua. Mulle käy näin useammin kuin haluaisin. Tosi harvassa on ne tuoksut, joista huomaa heti ekalla suihkauksella, että tässä on nyt se jokin "it-factor", joka on just itselle passeli.

Turun pääsykokeiden aikaan kävin lähes päivittäin paikallisella Sokoksella suihkimassa ja tutustumassa uusiin (siis lähinnä itselleni uusiin) tuoksuihin. Yhtenä päivänä oikeastaan ihan sattumalta päädyin suihkimaan Tommy Hilfigerin Flower Violetia. Olin alunperin valinnut jonkun toisen, mutta joku siinä pullossa veti puoleensa. Onneksi niin, koska siitä tuli heittämällä oma suosikki! Vietin sen loppu illan melkeinpä impaten rannettani. :D


Päätin, että tuoksu on saatava ennemmin tai myöhemmin! Se päätyikin tällä viikolla hyppysiini palkkapäivän kunniaksi. 

Flower Violet on vahvuudeltaan eau de parfum ja tuoksu säilyykin iholla pitkään. Omalla ihollani tämä kestää hyvin työpäivän ajan ja vielä senkin jälkeen. 

Jälleen täytyy luntata Fragranticasta tuoksun osista, sillä oma nokkani ei ole niin harjaantunut, että se tunnistaisi eri nuotteja. 

Top Notes
Mandarin Orange
Raspberry
Bergamot

Middle Notes
Violet
Rose Petals
Gardenia

Base Notes
Sandalwood


Tuoksu on pehmeän makea, mutta sivistyneellä ja aikuisemmalla otteella kuin esim. Escadan kesätuoksut. Mieltäisin tämän enemmän päivätuoksuksi, mikäli haluaa vuorokaudenaikojen mukaan vaihdella tuoksuja.

Sen verran annan kuitenkin noottia, että turhan rajoitetusti tätä on saatavilla. En ole yhdestäkään suomalaisesta verkkokaupasta löytänyt, ja Sokoksella tämä 30ml pullo on tyyrimmän puoleinen (46€).


Onko kukaan tutustunut tähän tuoksuun?

2 kommenttia:

  1. Mä jotenkin tykkään tosta pullosta kovasti, se on niin erilainen! En oo itse nuuhkutellut tätä vielä.

    VastaaPoista