perjantai 17. heinäkuuta 2015

Rimmel Provocalips

Tykästyin viime vuonna Livboxista tulleeseen Rimmelin Apocalipsiin kovasti. Kun tänä vuonna tuli kauppoihin Provocalips, en ollut siitä alkuun erityisen kiinnostunut. Sitten alkoi kuitenkin blogeissa ja youtubessa olemaan ylistäviä arvosteluja siitä, joten totta kai tuntosarvet nousi mullakin pystyyn ja päätin, että yksi Provocalipsi oli munkin saatava.


Omani on sävy 500 Kiss me you fool, vaikkakin omistan lähes enemmän punaisia huulipunia kuin laki sallii. Tämä oli kuitenkin erilainen ja ajattelin, että tokihan yksi pitkäkestoisempi puna ihmisellä pitää olla.

Noh, suhteen alkumetrit tämän kanssa ei ollut sitä ruusuilla tanssimista, mitä olin muiden blogikirjoituksista päätellen sen ajatellut olevan. Tässähän on siis kaksi osaa - ensimmäinen on varsinainen väri, joka levitetään ensin ja annataan kuivua, minkä jälkeen levitetään toinen huulikiiltomainen kirkas geeli, joka auttaa väriä pysymään huulilla.

En jotenkin osannut alkuun levittää sitä väriä, niin ettei se heti alkanut irtoilemaan huulten ulkonurkista rumasti. Olin jo valmis lyttäämään koko tuotteen ihan turhana, mutta annoin sille silti uuden mahdollisuuden.


Se kannatti, sillä sain tuotteen levitettyä paremmin eikä se heti mennyt ihan kököksi. Värikin on täydellinen peruspunainen. Väriaine on itsessään melko tahmeaa, mutta kun levittää sen kirkkaan geelin tulee huulista miellyttävän tuntuiset. Tai lähinnä tuntuu kuin niillä ei olisi mitään. Ja tämä on todellakin "kiss-proof". Tuote lähtee vasta öljymäisellä meikinpoistoaineella...


...paitsi huulten sisemmältä osalta. Puna kuluu todella rumasti sisempää ja jättää pöhkön näkösen rajan värittömän ja värillisen osan välille. En ole aivan sinut tämmöisen ominaisuuden kanssa, mutta ei tämä puna silti aivan niin onneton ole, kuin alkuun pelkäsin.

3 kommenttia:

 1. Öljyisistä salaattikastikkeista tää lähtee ainakin murenemaan, joten niiden kanssa ainakin kannattaa olla varovainen. Itselle käy samalla tavalla kuin sulle, enkä ole oikein ihastunut näihin. Odotukset oli kyllä aluksia korkealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulten reunoja kohden tää pysyykin kuin tauti, eikä lähde kuin vedenkestävän meikin poistoaineella.

   Poista
 2. Olen käyttänyt Max Factorin vastaavia vuosia ja tykännyt niistä, näistä ei ole kokemusta.

  VastaaPoista