lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ocean Depths & Blue Bug

Anna Oot Meikannut! -blogista esitteli torstaina hillittömän upean värisen Sea Bug kynsilakan Gina Tricot'lta, niin mun piti tietysti heti seuraavana päivänä hyökätä paikalliseen Ginaan tonkimaan alelaareja, josko sieltä löytyisi se. Vaikka en töissö voikaan kynsilakkaa käyttää ja kynnetkin on ihan surkeessa kunnossa jälleen kerran, mutta kun se oli saatava! :D (Pahoittelut ettei etenkään kynsinauhat ole edustavan näköiset kuvissa..)

No, ei ollut Sea Bugia, mutta löysin toisen ötökän ja sille kaverin valtameren syvyyksistä.

Ocean Depths & Blue Bug

Ocean Depths on täydellinen turkoosi, sopiva sekoitus sinistä ja vihreää (yläkuvassa näyttää liian siniseltä). Turkoosi on mun ehdoton lempiväri ja OD sen erinomainen edustaja. Sävystä tulee vahvasti mieleen trooppiset aurinkorannat.

Blue Bugilla on mun mielestä hieman harhaanjohtava nimi, koska vaikka lakka esittäytyy eri sävyisinä katselukulmia vaihtaessa, on se silti mielestäni enemmän vihreä kuin sininen. Mutta ei kannata nimen hämätä. Tämäkin on todella kesäinen.


Alakuvassa OD:n todellinen sävy tulee paremmin esille. Levitin molempia sävyjä kaksi kerrosta, vaikka yhdelläkin olisi pärjännyt. Ensimmäinen kerros ei kuitenkaan peittänyt aivan täydellisesti ja tykkään peittävämmästä jäljestä.


Nämä molemmat löytyi siis alelappu kyljestään, joten jos kiinnostuit, kannattaa käydä penkomassa oma paikallinen Gina Tricot ennen kuin lakat loppuu.

4 kommenttia: