maanantai 27. heinäkuuta 2015

Misshaaaaa..

Kun Virve kirjoitti alkuvuodesta, että eteläkorealaista Misshaa voisi tilata Suomenlahden toiselta puolelta ja tilaukset voisi saada noudettua jopa lähimmästä pakettiautomaatista, kiinnostukseni kyseistä valmistajaa kohtaan pomppasi uusiin ulottuvuuksiin. Missha oli aikaisemmin tuttu vain siitä, että monet vannoivat merkin BB-voiteiden olevan niitä aitoja ja oikeita, eikä suinkaan sävyttettyjä päivävoiteita, jotka on länsimaissa vain trendikkäästi nimetty BB:ksi.

Tarkemmin tutkittuani Missha Balticsin verkkokauppaa, bongasin sieltä muutamankin tuotteen, jonka ehdottomasti halusin saada hyppysiini.

Palkkapäivän aattona olikin loistava tilaisuus tuhlata loputkin rahat, ja tilaukseen lähti Super Aqua Pore Correcting Blackhead Melting Oil Gel, Power Fix Mascara ja Everlasting Lip Top Coat.


Näiden lisäksi paketista paljastui hillitön nivaska erilaisia näytteitä, which is nice! Tätä sais muutkin verkkokaupat harrastaa ;)


Pore Correcting Blackhead Melting Oil Gel kiinnosti jo nimensäkin puolesta. Tämä oma naama kun on mustapäiden taistelutanner. Tuote lupaa (kuten nimestäkin voi päätellä) sulattaa mustapäitä, pienentää ihohuokosia ja taistella epäpuhtauksia vastaan. Olen nyt muutaman kerran tätä jo ehtinyt kokeilla ja voin sanoa, että lupaavalta vaikuttaa. Tästä lisää enemmän myöhemmin.

Power Fix Mascara on kirkas aine, jota voi levittää ripsille taivutuksen jälkeen, jotta ripset eivät suoristu sekä tavallisen ripsarin päälle, jotta se ei päivän aikana sotke. Tästäkin tulossa kattavampi katsaus myöhemmin, mutta tämäkin vaikuttaa todella lupaavalta! Jes!

Everlasting Lip Top Coatia sen sijaan en ole vielä ehtinyt kummemin testailla. Tästä ei ole tuolla verkkokaupassa tarkempaa selostusta, mutta Misshan amerikkalainen verkkokauppa osaa kertoa tästä sen verran, että tämän pitäisi auttaa huulipunaa pysymään pidempään huulilla.


Varsinaisten tilausten lisäksi mukana oli siis vielä mukavan kattava läjä erilaisia näytteitä, mm. sitä niin kovin hehkutettua BB voidetta viidessä eri sävyssä! Lisäksi:

Super Aqua Cell Renew Snail Cream
Super Aqua Renew Snail BB Cream
Super Aqua Water-Full Cream 
Super Aqua Water-Full Gel Serum
Time Revolution Immortal Youth Serum Ex
Time Revolution Immortal Youth Moisturizer
Time Revolution Immortal Youth Cream
Shampoo
Super Aqua Refreshing Cleansing Foam
All-Around Safe Block Mild Essence Sun Milk SPF 45
All-Around Safe Block Soft Finish Sun Milk SPF 50
Time Revolution Night Repair Science Activator Borabit Ampoule
Time Revolution The First Treatment Essence

Toimitukseksi voi valita joka Itella Smartin (9€), Eesti Postin (5€) tai kuriirifirman, jonka nimeä en nyt muista (20€). Valitsin itse Eesti postin ja tilaus tuli perille vajaassa viikossa. 

6 kommenttia:

 1. No nytpä pamautit ilmoille mielenkiintoisia tuotteita! Näistä todellakin odotan kuulevani lisäraporttia :D Tosi jännän oloisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne korealaiset keksiikin kaikenlaista jännää :D

   Poista
 2. Toi näytteiden määrä on ihan mieletön. Tuolla tavalla saa musta tosi helposti koukuttumaan tuotteisiin. Olen ostanut monia tuotteita, kun olen ensin kokeillut tuollaista näytettä. Siksi koenkin täällä Suomessa aina jotenkin naurettavaksi, kun ostan vaikka 150 eurolla kosmetiikkaa Sokokselta tai Stockmannilta kerralla, mukaan saatetaan laittaa YKSI näyte?!? Siis oikeasti? En vaan käsitä tätä, koska ulkomailla näytteiden jakaminen on ihan eri tasoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just! Mikä muukaan olis parempi keino saada ihmiset ostamaan täysikokoisia tuotteita kuin antaa niille mahdollisuus testata niitä ensin?

   Poista
 3. Oooh ja postaritkaan eivät todellakaan pahat tuon Eesti postin kautta. Mielenkiintoisia tuotteita ja kauniita. Peukku näyteläjälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua muuhunkin tarjontaa, Misshallahan on tosi paljon kaikenlaista jännää valikoimissaan. :)

   Poista