keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Maybelline Lash Sensational

Vaikka olenkin kovasti tykästynyt Essencen halpoihin ripsareihin, päätin ostaa Maybellinen uuden ja kovia ylistyssanoja keränneen Lash Sensationalin. Eihän sekään kallis ole, mutta on toki melkein nelinkertainen hinnaltaan essencen ripsareihin verrattuna. Omani ostin tietysti vedenkestävänä.


Mulla on käynyt nyt kaksi kertaa tämän vuoden aikana niin, että olen onnistunut ostamaan semmosen mascaran, jonka joku on jo aikasemmin aukassu! Tämä oli niistä toinen. Värimassa tuntuikin hieman tönkkösemmältä kuin mitä olettaisin sen korkkaamattomana olevan.


Harjaosa on jännän kaareva. Koveralla puolella piikit on lyhyet, kun taas vastakkaisella puolella ne on huomattavasti pidemmät. Lyhyellä puolella saa hyvin tuuheutta ja pitkillä erottelevuutta.


Ensimmäisellä kerroksella saa tehtyä melko luonnollisen näköiset ripset. Toisella kerroksella tuuheutta tulee jo huomattavasti paljon enemmän, mutta myöskin hieman klimppiset. Toki harjan eri puolia käyttämällä voi hieman säädellä minkälaiset ripsistään haluaa.

Ripset jää kuivuttuaan vielä joustavaksi, eikä kuivahda ihan tönköiksi.

Tälle pitää kyllä antaa miinusta siitä, että tämä tuntuu jämähtävän ripsiin tosi tiukasti kiinni ja poistaminen on työläämpää kuin mihin olen tottunut. Mutta tämä ominaisuus on siis (oletettavasti) vain tässä vedenkestävässä versiossa.

Ei tästä tullut ihan suosikki Maybellinen mascaraa, mutta on tämä silti ihan kelvollinen peli. Itseasiassa tuubissa on 0,5 ml enemmän tavaraa, kuin omassa suosikissani The Falsies Volum Expressissä.

8 kommenttia:

 1. ARGH, noissa markettituotteissakin pitäis olla ehdottomasti joku sellainen sinetti, että se hajoaa, jos joku aukaisee niin siitä pystyisi näkemään, että tuote on priima. Ei nää markettiripsaritkaan kuitenkaan ihan halpoja enää nykyään ole. Lisäksi mä en uskaltaisi käyttää, mistä sitä tietää, jos joku on sutinut tota jo silmiinsäkin ja siitä palkaksi silmätulehdus. :( Juu oon hysteerinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tai sitten ne vois olla pakattu niinkuin Amerikassa semmoseen pahvilätkään, jossa on sitten kova muovi päällä!

   Poista
 2. Mulla tämä odottaa kaapissa vielä testailua. Odotukset ovat ainakin suuret monien kehujen takia. Toivottavasti vesiliukoisen version poistaminen on helpompaa, koska inhoan muutenkin ripsarin poistamista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella että vesiliukoinen olis helpompi poistaa :)

   Poista
 3. Mua alkoi kyllä nyt vähän kutkuttamaan tämä, vaikka harja ei heti iskekään :D Sun ripsillä ainakin näyttää toimivan!

  VastaaPoista
 4. Ärsyttävää että joku oli mennyt avaamaan, miksi pitää kun on ne testerit. No olen itse testannut ei vedenkestävää ja tämä on kaikinpuolin uusin suosikki ripsari. Tykkään todella. En käytä vedenkestäviä, joten en osaa nyt vertailla, annoin oman vedenkestävän eteenpäin pojan tyttöystävälle, kun en kestä meikin poistamisen hinkkaamista ja silmät on niin herkät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista oliko siellä niitä testereitä, mutta vaikka ei ollutkaan, niin ei niitä myyntikappaleita silti pitäis mennä aukomaan :/

   Poista