torstai 9. heinäkuuta 2015

Make me brow

Essencen maihinnousu on innostanut ja helpottanut tutustumista merkin tuotteisiin. Viime viikolla kävin taas pyörimässä Essencehyllyillä ja mukaan lähti loistava make me brow -kulmakarvageelimascara.


Ostin omani sävyssä 01 blondy brows, joka on sopivan harmaa suomalaisille maantiehiuksille. Olen useammankin tämmöisen kulmakarvamascaran käyttänyt, mutta nyt voin hyvillä mielin sanoa löytäneeni oman suosikin!


Make me brow:n harja on puolet pienempi kuin Maybellinen vastaavassa BROWdramassa, ja siten paljon helpompi käyttää. Tuo Maybellinen harja on kyllä muutenkin ihan omituinen. Ihan kuin tuotekehittelyssä ei olisi osattu päättää, että laitetaanko pallomainen harja vai ihan vaan suora, niin on sitten molemmat ympätty yhteen.

Vasemmalla kulmat ilman mitään, oikealla make me brow:n kanssa

Make me brow antaa sopivasti väriä, jotta sitä voi käyttää ihan yksinäänkin. Mutta koska mulla on tosi harvat kulmakarvat ja niissä on tuommosia typeriä "kaljumpia" kohtia, niin mielellään täytän ne kulmakynällä. Mutta "low-maintenance" päivinä voisin hyvinkin käyttää MMB:ta yksinään, tai jos pitää äkkiä saada kulmat väritettyä.

Voin olla väärässä, mutta muistelisin, että tämä maksoi alle 2 euroa. Tai jos olikin kalliimpi, niin ei ainakaan yli neljää euroa maksanut.

6 kommenttia:

 1. Toi pikkuharja vaikuttaa näppärältä, paljon houkuttelevampi kuin Maybelline. :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen ostanut Essenceltä jo pari kertaa värittömän kulmageelin, koska tykkään ensin puuterisellä värillä värittää kulmat ja sitten muotoilla geelillä. Toivottavasti sitä myydään myös Suomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin huomenna käydä katsomassa saako sitä täältä :)

   Poista
 3. No hitsi tuo pitää hankkia, en huomannut Porvoossa tuota. Mutta kävinpä minäkin Essence hyllyllä, jotenkin tässä innostuu muiden matkassa, vaikka koko merkki on ollut aivan vieras. Pari kynsilakkaa tuli ostettua ja toinen on kyllä aivan ihana ja tulee mieleen Lumenen jouluinen hiekkalakka ja luomivärisetin ja yhden luomivärin ostin ja todella tyytyväinen kaikkiin. :) Hieman oli hyllyissä kyllä kato käynyt, eli olisi ollut kivaa nähdä mitä kaikkea myynnissä ollut. :)

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen hyllyllä tuppaa tulemaan valinnan vaikeus ja runsauden pula (jos siis hyllyt on täynnä)! Olen kyllä tähähn mennessä ollut tyytyväinen kaikkiin merkin tuotteisiin, jotka kotiin olen kiikuttanut.

   Kiitoksia, kuin myös!

   Poista