perjantai 3. heinäkuuta 2015

Mádara Detox

Olen päässyt ihoni kanssa suht hyvään tilanteeseen. Ei se täydellinen ole, mutta ihan siedettävä. Ihon sävy on tasaisempi ja ihohuokoset on puhtaamman näköiset. Tämä kaksikko on varmasti tehnyt suurimman työn ihon kannalta, mutta Mádaran Detox -naamiollakin on varamasti ollut osansa asiassa.


Naamio sisältää pohjoista metsäjärvimutaa, joka puhdistaa, supistaa ihohuokosia ja elvyttää sekä hoitaa ihoa. Se lupaa tehdä ihosta raikkaan ja mattapintaisen.

Tuotetta suositellaan käytettäväksi rasvaisella ja epäpuhtaalla, sekä sekaiholla kaksi kertaa viikossa 5-10 minuutin ajan. Kokemuksesta voin sanoa, että 10 minuuttia tuntuu aika extremeltä, koska naamio alkaa kuivumaan todella nopeasti ja kuivuessaan tekee kasvojen liikuttamisesta mahdotonta! Olen antanut tämän vaikuttaa noin 7 minuuttia, tai siihen asti, kunnes naamio on kuivunut noin 80 prosenttisesti.

Ensimmäisellä kerralla iho alkoi punoittamaan naamion pois pesun jälkeen aivan kuin olisi viettänyt auringossa useamman tunnin ilman suojakertoimia. Mun iho kestää kyllä melkein mitä tahansa ottamatta nokkiinsa, joten se punoitus oli hieman outo reaktio ja kertonee kuinka tujua tavaraa tämä on. Ekan kerran jälkeen punoitusta ei ole enää tapahtunut. Ihosta sen sijaan tulee todella puhdistetun näköinen ja jos mustapäitä haluaa puristella ulos, niin tämän jälkeen ne irtoaa todella helposti!


Naamio ei ulkonäöltään ole kovin houkuttelevaa, ja tuoksukin on melko vahva, ja hieman epämiellyttävä. Mutta jos pääset nuiden pikkuseikkojen yli, niin tämä on kyllä ihan huikee naamio!

Hinta on noin 25€.

Inciä voi täältä ihmetellä raaka-aine välilehdeltä

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kiinnostava, jos ihollani olisi enemmän epäpuhtauksia niin testaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostais myös se Peel -naamio. Ehkä ostan sen sitten seuraavaksi.

   Poista
 2. Äh, mun on selkeästi pakko hankkia tämä jossain mutkassa! :D Ostin just tänään sen Freemanin hiilinaamion, kohta pääsen saunaan testailemaan, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Kerro sitten mitä mieltä olit siitä! :)

   Poista