maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lauantaishoppailut

Kävin lauantaina vaihteeksi tuulettamassa aivoja shoppailun parissa. Päätavoite oli löytää synttärilahja toisella puolella Suomea asuvalle ystävälle, mutta tokihan sitä itsellekin tuli ostettua jotain.Kuvasta jäi pois Simin Nature for Future -hoitosuihke, koska ostin jo kolmannen pullon sitä ja siitähän on täällä blogissa ollut puhetta jo aiemmin. En myöskään ottanut kuvaan Garnier Responsen Avocado -hoitoainetta, koska, noh, se tuntui niin arkiselta! :D

Maybellinen Lash Sensationalistakin on tulossa pian syväluotaavampi postaus, joten en siihenkään vielä sen tarkemmin takerru.Sen sijaan voin ilokseni todeta, että Matkuksen Gina Tricot'sta löysin sen ihanan Sea Bug -kynsilakan, jota metsästin viikkoa aikasemmin. Essencen hyllyillä piti taas seisoskellä pidempään ja tällä kertaa mukaan tarttui express dry drops, jotka maksoi alle 3 euroa ja voin sanoa, että toimii!Halpa-Hallin poistokorista bongasin Blistexin kaksikon ja koska työhuulirasva alkaa olemaan jo lopussa, arvelin että tohdin eurolla nämä ostaa. Blistex oli omassa nuoruudessa semmonen klassikko, joka löytyi lähes jokaisen koulurepusta. Nämäkin vaikuttaa todella kosteuttavilta ja tuoksut ovat todella herkulliset!

4 kommenttia:

 1. Nuo Essencen tipat menee kokeiluun! :) Käytin joskus vastaanvia tippoja joltain toiselta merkiltä. Maybellinen ripsiväristä kuulen mielelläni tarkempaa arvostelua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on tulossa postaus keskiviikkona :)

   Poista
 2. Mä en oo edes tiennyt, että Blistexejä saa noin värikkäissä pakkauksissa. Varsinkin toi appelsiini-mango kuulostaa niin herkulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika herkku. Tuo rasberry lemonade tuoksuu ihan joltain 90-luvun purkalta :D

   Poista