tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Livbox

Heinäkuun Lumeneboxin Livboxin saapumisilmoitus ilahdutti eilistä työpäivää ja pääsinkin heti päivän jälkeen noukkimaan omani postista. Laatikko tuntui mukavan painavalta ja yleensähän se on positiivinen merkki. Tosi kiva muuten, kun Livboxin toimitus on muuttunut, koska nyt selkeästi boxi saapuu perille nopeammin! Siitä plussaa!


Boxin teemana oli heinäkuuhun loistavasti sopiva luonto. Jokaisesta myydystä heinäkuun boxista Livbox lahjoittaa osuuden saimaannorpan hyväksi! Norppaa pääsee tukemaan myöskin lahjoittamalla täältä, tai soittamalla 0600 17 110 (5,05€/puhelu).


Arvostan sitä, jos boxin mukaan on laitettu syötävää ;)


Neutrogenan Spot Stress Control -puhdistusvaahto tuntuu aika arkiselta, joten tämä ei aiheuttanut minkäänlaisia riemun kiljahduksia, mutta varmasti ihan mielenkiintoista testata. 

Klorane Gentle Dry -kuivashampoo oli se mainostettu Karl Lagerfeldin suosikkituote, jonka päättelinkin tämän kuun boxista paljastuvan. Tämä ei siis ollut suurikaan yllätys. Mulla ei kuivashampoota kulu mitenkään hillittömiä määriä, joten tykkään ettei tämä ole isompi.

Lumene Body Fresh Koivu ja Hunaja Virkistävä Jalkavoide on tämän boxin kiintiö Lumene tuote. Lumppu on ihan jees, mutta mitä jos sitä ei oliskaan joka kuun boxissa? 


Schwartzkopf Essensity Color & Repair on ihan mielenkiintoinen kaksikko, jotka on mulle ihan tuntemattomat tuttavuudet.

La Roche-Posay Lipikar Gel Fluide on kyllä niin naurettavan pieni sämple vartalovoiteeksi, että mahtaakohan tästä saada muodostettua minkäänlaista todellista mielipidettä?


Pitkäaikaistilaajia oli muistettu Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorilla. Tämä vois olla kivempi jos se ei olis huulikiilto ja vähän värikkäämpi.

Sitten oli vielä yllärinä Hula pähkinäpatukka, joka olikin oikein maistuva. Pähkinäallergikoille tästä ei ole kyllä mitään iloa.

4 kommenttia:

 1. Hah, Lumenea kyllä riittää joka boksiin :D. No ainakin tulee täysikokoisia tuotteita, eikä mitään pikkunäytteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoisin, että välillä tulis myös värikosmetiikka Lumenelta :)

   Poista
 2. Tää boxi oli aivan jees. Itseltä olisi jäänyt tuo Neutrogena näistä käyttämättä, kun ei ole omalle ihotyypille sopiva tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli semmonen boxi, jonka tuotteista meni melkein kaikki kylppäri käyttöön. :D

   Poista