keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Livbox pureskeltuna

Kuun vaihde alkaa olemaan taas käsillä ja on aika tutkia tarkemmin kuukauden Livboxia.


Neutrogenan Visibly Clear Spot Stress Control puhdistusvaahdosta mulla ei ollut aluksi suuria odotuksia. Miellän puhdistusvaahdot melko tehottomiksi vaahto-ominaisuutensa vuoksi. Niistä kun puuttuu semmonen oikeanlainen puhdistava tuntuma. Mutta tämäpä yllätti! Ihosta tuli todellakin puhtaan tuntoinen. Olen käyttänyt tätä työaamuina kun olen halunnut päästä ihonpuhdistuksesta helpolla. 

Kloranen kuivashampoo ei oikein sykähdyttänyt puoleen eikä toiseen. Hiukset jäi hieman valkoisiksi tämän jäljiltä. Tuoksukaan ei ollut mitenkään ihmeellinen. 

Boxin kiintiö Lumene oli tällä kertaa virkistävä koivu & hunaja -jalkavoide. En ihan ymmärrä mikä tässä piti olla virkistävää, koska tätä levittäessä jaloista tuli lähinnä hikisen oloiset. Yh.


Schwartzkopfin Essensity uutuudetkaan ei kauheasti vakuuttanut. Ekan kerran kun näitä testasin pesukokemus oli sinällään ihan ok, mitä nyt tuoksu on näissä vahvan yrttinen. Tuoksusta tulikin mieleen Ruohonjuuren kivijalkamyymälät. Mutta! Kun hiukset olivat jo vähän kuivahtaneet, ne tuntuivat läheltä päänahkaa vielä ihan likaisilta. Jännäsinkin seuraavana päivänä olisiko hiukset normaalia likaisemmat. Noh, ei onneksi ollut. En kuitenkaan ostaisi sellaista shampoota, joka ei tee hiuksista puhtaan tuntuisia.

La Roche-Posayn geelivoide sen sijaan oli ihan kelpoa tavaraa. Mukavan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Voisin hyvinkin ostaa tätä isomman pullon.


Pitkäaikaistilaajat sai Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorin. En ole enää aikoihin juurikaan huulikiiltoja käyttänyt, joten tämä ei alkuun innostanut. Olen kuitenkin käyttänyt tätä työaamuina ja siinä tarkoituksessa se onkin toiminut hyvin.

Hulan pähkinäpatukka oli herkullinen! Vähän kuin Snickers, mutta ilman suklaata.

Jos boxien taso on jatkossakin tätä luokkaa voi olla, että lakkaan tilaamasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti