tiistai 28. heinäkuuta 2015

H&M Beauty

H&M kertoi alkukesästä julkaisevansa uuden kosmetiikkamalliston syksyllä. Vinkkasinkin tästä tapahtumasta jonkun postauksen lopussa. Se saattoi mennä monilta ohi, mutta nyt on hyvä aika tarkastella vähän tarkemmin uutuuksia, jotka juuri bongasin verkkokaupasta, ja etenkin niitä tuotteita, jotka itseäni kiinnostaa.

(Kuvat lainattu hm.comista)

Huulipuna 9,99


Uudet huulipunat ovat saanet ylellisen näköisen kultaisen hylsyn ympärilleen. Hinnat ovat selkeästi pompanneet uudistuksen myötä, mutta pysyneet silti kohtuullisina. Punia on saatavilla useassa eri sävyssä, joten jokaiselle luulisi löytyvän jotain.

Huuliväri 7,99


Huulilinjalla jatketaan. Huuliväri (heh) lupaa kosteuttaa ja pehmentää huulet. Koostumus on kevyt ja se on helppo levittää. Kuivuu nopeasti. Näitä on 4 eri sävyä.

Luomiväripaletti 12,99

Luomiväripaletteja on neljä erilaista, Smokey Nudes joka on helppo neutraaleja rusehtavia sävyjä sisältävä paletti, Smokey Essentials, perinteisempi smokey paletti, Ready, Set Glow, jossa on maanläheisiä ruskeita ja vihreitä sävyjä ja yläkuvan Twilight and Rose.

Huulikuorinta 7,99


H&M ei ole ihan ensimmäinen valmistaja, jolta osaisin odottaa huulikuorintaa! Cool!

Hiusten pohjustussuihke 7,99


Siis, anteeks mikä? Hiusten pohjustussuihke kuulostaa jo niin jännältä, että pakkohan tämmöstä on päästä kokeilemaan!

BB-hiusvoide 7,99


Tämän pitäisi ravita ja korjata hiuksia sekä poistaa sähköisyyttä. Käytetään kosteisiin hiuksiin.

Suolavesivoide 7,99


Suolavesisuihkeet on kyllä tuttuja, mutta että voidemuodossa!? Jännää..

Näiden lisäksi löytyy jos jonkinlaista sivellintä, hiusharjaa, meikkikynää, puuetrituotetta yms. yms. Suosittelen tutustumaan kokoelmaan tarkemmin täällä.


Kolahtiko mikään? 4 kommenttia:

 1. Tota huulikuorintaa on pakko kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Henkkamaukasta on mielestäni aina voinut tehdä yllättäviä kosmetiikkalöytöjä, esim. ne poskipunat ja kynsilakat. Mutta näistä uutuuksista mua kiinnostavat hiustuotteet, vaikuttavat kiintoisilta. Ja toikihan aina huulipunat innostavat, köh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kieltämättä ollut ihan jees hintaansa nähden. Huulipunissa oli kiitettävä määrä eri sävyisiä punaisia!

   Poista