maanantai 1. kesäkuuta 2015

Toukokuun loppuneet

No niin, nyt sitä lupaamaani roskien tutkintaa toukokuun osalta. Tai no nämä on lähinnä tuotteita, jotka loppui ennen reissuunlähtöä. Sen jälkeenkin vielä toukokuussa loppui pari tuotetta, mutta säästän ne kesäkuun loppuneisiin.


I love... Mango & Papaya -suihkugeelin tuplapakkauksesta loppui tämä toinenkin. Ensimmäinen meni viime kuussa. Käytin tätä toista lähinnä käsisaippuana. Kiva tuoksu, mutta ei mun suosikki I love...:lta. En ihan heti ostaisi uudestaan.

Garnier Respons Marvellous Nectar -hoitoaine oli mukava uusi tuttavuus. Tästä lisää täällä. Tykkään ja voisin ostaa uudestaan.


Garnier Ultra Doux Reconstructing Mask on yhtä kuin Garnier Respons. Olisin aivan murheen murtama jos näitä ei saisi Suomestakin. Mikä parasta tämä on Suomessa halvempaa kuin esim. Virossa. Postaus täällä (ajalta ennen kuin nämä rantautui Suomeen). Näitä ostan lisää aina vaan!

Dermosil Summer Body Sugar Scrub on yhtä hyvää ja kosteuttavaa kamaa kuin saman lafkan vanilija sokerikuorinta, mutta ei yhtä hyvän tuoksuinen. Postaus täällä. Ei jatkoon.


Freeman Facial Polishing Mask Charcoal & Black Sugar on mitä mainioin naamio hintalaatu suhteeltaan. Täältä voi lukee lisää. Ostaisin uudestaan.

philosophy purity -putsari oli sopivan hintaisessa tarjouksessa Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa, joten se piti saada. Sanoisin, että semmonen perushyvä puhdistustuote kaikille ihotyypeille. Ei ehkä tarpeeksi puhdistava epäpuhtaalle iholle, mutta etenkin kuiva- ja normaali-ihoisille loistava tuote. Toimi hyvin Oriflamen SkinPro -laitteen kanssa, mutta ei ehkä ihan omalle iholle tehokkainta tavaraa. Ehkä ostaisin uudestaan, ehkä en.

Garnier Eye Make-up Remover 2in1 -poistoaineesta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Viime tai sitä edellisessä kuussa loppui myös tämmöinen. 


Scholl Velvet Smooth -yönaamio oli ihan mukava tuttavuus. Nopeasti imeytyvä ja raikkaan tuoksuinen, ei ehkä ihan yhtä kosteuttava kuin jokunen aika sitten Livboxista tullut LV:n jalkavoide. Täältä lisää infoa. En ehkä ostaisi uudestaan ihan vain siitä syystä, että olen todella huono rasvailemaan jalkoja.

Happiness Is Sparkling Tangerine Mango -käsirasva on kevyttä ja nopeasti imeytyvää ja tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä. Ei miten super kosteuttavaa, mutta toimi mulla ihan hyvin. Voisin ostaa uudestaan, mutta ehkä kokeilisin jotain toista tuoksua.

Nivea Lip Butterin loppumisesta olen todella tyytyväinen, etenkin kun toukokuun Livboxista tuli tälle korvaaja. Mustikkajugurtin tuoksuinen kosteuttava huulivoide, joka harmillisesti on pakattu metallirasiaan, mikä tekee sen käytöstä hieman epämiellyttävää. En ostaisi uudestaan.


Maybelline the Colossal Go Extreme! Leather Black -ripsari on ollut aukaistuna varmaan viime syksystä lähtien, joten sen on aika siirtyä vihreämmille laitumille. En osaa tästä oikein osaa sanoa tästä juuta enkä jaata, koska ei ole vedenkestävä. 

Real Techniquesin sieni alkoi viimeisimmässä pesussaan murenemaan niin pahasti, ettei sille ole enää käyttöä. Tykkäsin tästä kylläkin paljon. Huokoisen materiaalin vuoksi tämä on todella pehmoinen, mutta miinuksena juurikin tuo, ettei se kestä kovakouraista käsittelyä. Ostan varmaan joskus uuden.


Sain SkinPro -laitteen mukana pari kosteusvoidenäytettä. Ecollagen -yövoide tuoksui raikkaalta ja vaikutti kosteuttavalta.

Louis Widmerin Skin Appeal Skin Care Gel on ehkä paras tuote finnejen nitistämiseen! Omat pahimmat näppyiset vuodet on onneksi jo takana, mutta sillon tällöin jokunen näppylä saattaa ilmaantua, ja tällä ne voi nitistää jopa yhden yön aikana. Ostan ehdottomasti jossain vaiheessa täysikokoisena tämän.

Biotherm Aquasource vaikuttaa tuon pienen samplen perusteella oikein kelpo tuotteelta.


2 kommenttia:

  1. Mä en löydä tuota mustaa kuorintaa mistään! Haluan sen!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.sunrisecosmetics.fi/tuotteet.html?id=2/131 ;)

      Poista