maanantai 8. kesäkuuta 2015

Matkan varrelta mukaan tarttunuttaVaikka en varsinaisesti ajatellut shoppailevani kosmetiikka sillä välin, kun olin reissussa, koska jo lähtökohtaisesti olin pakannut mahdollisimman kevyesti, en kuitenkaan malttanutta olla ostamatta muutamia kosmetiikkatuotteita.


Ihan ensimmäiseksi piti saada uusi ripsari. Kun kuulin, että Kankaanpäässä on Citymarket, päätin suunnistaa sitä kohti. Maybellinen The Falsies Volum' Expressiä olen joskus aikasemminkin käyttänyt ja tykännyt siitä. Siinä ei olekaan mitään muuta huonoa, kuin että rasvaisella iholla se tuppaa sotkemaan jonkin verran.

Väliviikonlopun vietin Tampereella ja sieltä ostin tuon Gina Tricot'n huulipunan sävyssä 20 Vintage Rose, joka on lähes täydellinen dupe tälle. Sävy on vain hieman punaisempi tuossa Vintage Rosessa, mutta sehän on vain hyvä juttu!

Turusta löysin Lumenen huultenrajauskynän alelaatikosta. Sävy Rose Illusion on loistava pari tälle Milanin punalle. 


Yläkuvassa rajauskynä ja huulipuna swatchattuna. Huulipunassa on vielä semmonen kiva ominaisuus, että se pysyy magneetilla kiinni! Se olikin oikeastaan ainoa syy, miksi halusin tuon punan.


The Body Shopin ohi kävellessä nuuhkasin tuota kaikkien bloggareiden hehkuttamaa Virgin Mojito -sarjaa ja kyllä, se tuoksu oli juuri niin herkullinen kuin kaikki oli sanonut! En kuitenkaan raskinut ostaa täysikokoisina niitä tuotteita, mutta onneksi matkakokoisenakin oli tuota Virgin Mojitoa ja en lisäksi oli vielä 3 kahden hinnalla tarjous, joten vartalovoin lisäksi nappasin mukaan Vitamin E -kasvoveden ja Pink Grapefruit -käsidesin.


Ruohonjuuresta tuliaisia shoppailessa mukaan lähti itselleni Mádaran koivu ja merilevä -kasvosaippua. Detox -naamio vaikuttaa niin hyvältä, että Mádaran tuotteet on alkanut kiinnostamaan enemmänkin, joten tätä on kiva päästä kokeilemaan.


Onko kukaan kokeillu tuota kasvosaippuaa?

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo saippua, mutta olen käyttänyt sitä vain satunnaisesti. Haju on mielestäni aika paha, varmaan se levä haisee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se kieltämättä vähän äklö :D

      Poista