torstai 18. kesäkuuta 2015

Mádara ja SkinPro ne yhteen soppii..


Viime viikolla paljastin mitä kosmetiikkaa kahden viikon pääsykoereissulta tuli ostettua, ja yksi tuotteista oli Mádaran Koivu & Merilevä kasvosaippua. Mikäli en omistaisi Oriflamen SkinPro -kasvoharjaa, tuskin olisin saippuaa ostanut.

Tykkään siitä, että putsarit ei vain puhdista ihoa vaan samalla myös kuorii, koska ihoni tuntuu hyötyvän päivittäisestä kuorinnasta enemmän kuin vain pari kertaa viikossa tapahtuvasta. Yksi SkinPron hyviä ominaisuuksia onkin se, että laite kuorii ihoa kevyesti, ja näin ollen olen voinut käyttää sen kanssa ei kuorivia puhdistustuotteita.

Nämä kaksi on toiminut mulla niin hyvin, että voin jo vajaan viikon käytön jälkeen kehua niiden yhteistyötä. Ihosta tulee aivan natisevan puhdas ja ihohuokosista huomattavasti pienemmän ja puhdistetun näköiset.


Kasvosaippua on valmistettu luomusertifioiduista öljyistä, kosteuttavasta sokeribetaiinista, vehnänalkioöljystä ja muista pohjoisista kasviuutteista.

"Pohjoisen koivun ja merilevän vitamiinit ja mineraalit tasapainottavat ihoa samalla kun kasvipohjainen saippua puhdistaa ihon hellävaraisesti pesten pois kaikki epäpuhtaudet. Kosteuttava vehnänalkioöljy ja kasvisokerit auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Vesikasvi merilevä paljastaa voimansa kosketuksissa veden kanssa. Merilevä sisältää arvokkaita mikro- ja makroelementtejä, jotka tasoittavat ja stimuloivat ihoa samalla kun runsaasti C-vitamiinia sisältävä koivu-uute ravitsee ihoa."

Melkein voisin väittää, että tämä estää ihoa rasvoittumasta ihan yhtä nopeasti kuin normaalisti. Saippuassa on hieman äklöttävä haju, mutta kaikkeen tottuu ;)

Omani ostin Turun Ruohonjuuresta, jossa se maksoi 7,95€. 

4 kommenttia:

 1. Tosi jännä kuulla, että kasvosaippua toimii ihonpuhdistuslaitteen kanssa. :) Jotenkin ei olisi tullut itselle mieleenkään kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä aivan täydelliset yhdessä :)

   Poista
 2. Mä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan noita kasvosaippuoita, vaikka yleensä kaikkea kokeilenkin :D Jotenkin pelkään, että ne kuivattaa ihoa liikaa. Mutta varmasti jossain vaiheessa uhmaan ennakkoluulojani ja katson miten niiden kanssa käy ;)

  PS. En toivonut mitään muuta joululahjaksi kuin Clarisonic Mia2:n ja ilokseni mies osti sen. Hävettää myöntää, että on juhannus, enkä mä ole vielä edes kokeillut sitä!!! Apua. Nyt on kyllä skarpattava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä vähän kuivu nenän ympärykset, kun aloitin käyttään tuota saippuaa, mutta tilanne normalisoitui tosi nopeasti.

   No, mutta mikäs sen parempi syy ottaa se Clarisonic käyttöön kuin juhannus ;)

   Poista