keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

L'oréal False Lash Superstar

Silloin tällöin L'orealin Suomen lafka järjestää mahdollisuuksia päästä testailemaan uutuushiusvärejä. Jos ehtii 100 ensimmäisen arviointilomakkeen lähettäneisiin, voi saada kiitokseksi myöskin uutuusripsarin.Testiin saamani hiusvärin arvioin jo aikaisemmin täällä ja nyt olisi aika tutkailla sitä palkkioksi saamaani ripsiväriä, joka on siis Lórealin uutuus False Lash Superstar. Tuote lupaa tehdä ripsistä superpitkät ja supertuuheat superstar ripset. (hmm..)


Tämmöset kaksipäiset ripsarit tuntu olevan yhtä kova juttu noin kymmenen vuotta sitten kuin esimerkiksi varjostustuotteet on tänä päivänä. Mullakin oli silloin aikoinaan Maybellinen vastaava, mutta siihen ne sitten jäikin.

Ensi silmäyksellä tykästyin molempien päiden harjaosiin, jotka ovat mukavan kapeat ja muutenkin sopivan kokoiset. Toisella kokeilu kerralla ihmettelin, että miten tuo väriosan harja näytti niin karvaselta, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että siinä saattaa olla niitä semmosia pidentäviä kuituja. Ja näinhän asia olikin.


Tämä ei onneksi aivan täysin suoristanut ripsiä, joten voisin jopa harkita tätä käyttäväni enemmänkin, vaikka ei olekaan vedenkestävä, mutta missä se kaikki superi on mitä tältä luvattiin? Ylimässä kuvassa on pelkkä primer. Siitä jo näkee, että tuote suoristaa ripsiä aika reippaasti. Keskimmäisessä kuvassa on yksi kerros ja alimassa kaksi kerrosta. Aika meh suorastaan. Tällä on kuitenkin hintaa melkein parikymppiä ja kovat lupaukset, niin niihin nähden ei mitenkään kovinkaan kummosta lopputulosta anna. Ripsistä tulee ehkä hieman pidemmät, mutta tuuheutta tällä ei hirveästi saa aikaan. En huomannut, että niitä kuituja olisi ripsiin tarttunut ollenkaan.

Ihmettelen kyllä, että miksi näissä tämmösissä kaksipäisissä ripsareissa se primeriosuus ei ole semmoinen joka "liimaisi" ripset kaarelle ja sitten voisi sitä itse värimassaa levittää surutta niin paljon kuin sielu sietää ilman pelkoa siitä, että ripsistä tulee piikkisuorat?

Kaiken kaikkiaan aika perusmaskara, ei ihan hintansa väärti. Toisaalta jollakin tämä voi toimia paljon paremmin.

5 kommenttia:

 1. Mulla odottelee tämä testaustaan. Äitini oli tainnut ostaa juuri tämän, ja kehui kovasti. Mutta mulla on sitten taas aivan erilaiset ripset kuin äidilläni :D Hänellä ja mun siskoillani on pitkät, tuuheat ripset, kun mua on puolestaan "siunattu" lyhyillä ja suht. suorilla ripsillä. Haha. Saas nähdä miten tämä mun ripsillä toimii! ;)

  VastaaPoista
 2. Siitä on jo varmaan kohta kymmenen vuotta, kun Loreal toi tälläiset ripsivärit markkinoille, enkä tykännyt niistä silloinkaan. Liian aikaa vievää tuo primerin käyttö eikä se tunnu tekevän minulle juuri mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että tykkäsin siitä Maybellinestä silloin aikoinaan, mutta sen jälkeen en ole kyllä kertaakaan ostanu näitä kaksipäisiä

   Poista
 3. Minä taas olen aina tykännyt näistä, etenkin nyt kun ripset on kestotaivutettu, niin tarvitsen paljon vähemmän ripsaria ja ei tosiaan suoristu. Tosin uusin suosikkini on kyllä nyt Maybellinen Lash Sensational, siinä vaan on hyvä ripsari minun räpsyttimille. :) Kivaa viikkoa Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä Lash Sensationalia haluaisin testata seuraavaksi! :)

   Poista