maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Livbox

Pääsykoerientojen vuoksi en saanut aikaiseksi kuun alussa esitellä kesäkuun Livboxia, joten päätinkin skipata esittelypostauksen tällä kertaa kokonaan ja keskittyä kertomaan tuotteista testausjakson jälkeen.


Boxin sisältö oli yllättävän runsas ja se sisälsi pari extratuotetta. Teema "Mökille vai Madeiralle" ei ainakaan mun osalta tule toteutumaan, vaan ihan kotikaupunkikesään on tyytyminen.


Mun dödövarastot alkaa olemaan niin täynnä, ettei varmasti tarvi ostaa uutta ennen ens kesää. Hieman harmitti, kun kesäkuun boxissa oli TAAS dödö. En tätä ole vielä testannut, kun tosiaan on muutama muukin deo odottamassa käyttöä. Toisaalta ihan kiva päästä (sitten joskus) testaamaan tämmöstä tujunpaa tavaraa, mutta toisaalta tämän tilalla olis voinut olla joku muu tuote, jota ei ole juuri vasta boxista tullu. Vähän sama homma oli niiden kaikenmaailman kosteusvoiteiden suhteen talvella.

L'Occitanen Verbena Shower Gel sen sijaan oli toinen tämän boxin suosikeista. Aivan ihana sitruksinen tuoksu! Voi olla, että täytyy käydä ostamassa täysikokoinen pullo jossain vaiheessa.

Herbinan Body Mist yllätti positiivisesti. Strawberry Dream tuoksuu ihan siltä itseltään, eli tuoreilta mansikoilta! Mansikkatuoksuissa tuppaa olemaan vaarana se, että ne tuoksuu kovin teollisilta, mutta tämä ei! Olen käyttänyt tätä enimmäkseen huonetuoksuna. Vaihtoehtoisena tuotteena oli Rimmelin kynsilakka. Omat kynnet on taas niin kammottavassa kunnossa, ettei niille kynsilakkaa kannata sutia, niin olen kyllä oikein tyytyväinen, että sain tuon mistin.


Bernard Cassieren sitruuna-minttu mattafluidi on se toinen suosikkituote tästä boxista. Tässäkin on aivan ihanan kesäinen tuoksu. Ovh on peräti 49€, joten tuskin ostan täysikokoisena. Täytyy siis yrittää vaalia tätä näyteputelia pidempään.

Kubiss Londonin tuotteita on näkynyt blogeissa pitkin kevättä ,ja jos totta puhutaan, en halvoista hinnoista huolimatta ole kovin innostunut niistä. Oman puuterini sain sävyssä Translucent, joka on kyllä kaikkea muuta kuin läpinäkyvä. Sävy on melko tumma ja ajattelinkin käyttää sitä kevyempänä aurinkopuuterina. Tämä tuoksuu todella vahvasti ja tuoksusta tulee mieleen ihan Vitalis -voide.

Lumene Natural Code Eye Intensifier -kyniä oli tarjolla kahdessa eri sävyssä. Sain onneksi helpommin käytettävän sävyn Pearly Taupe. Ihan pätevä kynä.


Boxiin oli laitettu vielä pari extratuotetta, joista varmasti on iloa kaikille, jotka kesällä aikovat reissata. Jordanin Individual -hammasharja jää odottamaan seuraava yönylireissua, sillä kotona käytän aina sähköhammasharjaa. Compeedin rakkolaastarit sen sijaan oli oikein kiva lisä! Kesäkengillä on taipumusta tehdä rakkoja jalkoihin.

Lisäksi oli vielä L'Occitanen ja Flou-sovelluksen tarjouslappuset, jotka kuitenkin taitaa jäädä käyttämättä.

Kaiken kaikkiaan ihan ok boxi. En oikein vieläkään ole osannut päättää oliko tämä hyvä vai huono. Ens kuun boxin sisällöstä mulla on vahva epäilys yhden tuotteen osalta. Kerron sitten menikö arvaus oikein!

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva boxi, vaikka en heti ihastunutkaan, mutta olenkin tykännyt. :) Kaikkea tuikitarpeellista ja meillä olikin samat boxit. Vannoin etten enää tilaa, mutta kappas tuli hätä ja tilasinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin jo vähän harkinnu tilauksen lopettamista, mutta sitten ei olis enää mitä odottaa joka kuukausi :D

   Poista
 2. Tää oli jännä boxi, vähän sellainen jokaiselle jotain. Ymmärrän hyvin tuon turhautumisen, jos tulee paljon samanlaisia tuotteita. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä boxista ois tullu varmasti kivempi jos Loccitane ja Bernard olis ollu isompia ja tuon Rexonan tilalla olis ollu joku muu juttu.

   Poista
 3. Vieläkin harmittaa, että sain sen turkoosin Lumenen kynän, mutta en ole vielä kuitenkaan ostanut toista väriä tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Mää oon todennut, että värillisiä rajauskyniä on helpompi käyttää jos rajaa ensin mustalla ja sitten sen yläpuolelle sillä värillisellä. Ei näytä niin kasarilta ja sillä saa kivasti potkua perusmustaan :)

   Poista