perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta!

Kylmästä ilmasta huolimatta oikein hauskaa juhannusta kaikille lukijoille! Tiesittekö muuten, että juhannuksena on ollut hellettä viimeisen 60:n vuoden aikana vain kuusi kertaa? Joten ei tämän vuotinenkaan juhannuksen sää mitenkään harvinainen ole.

Mikähän siinä muuten on, että lapsuudessa kesät oli aina helteisiä ja aurinkoisia? Kaikki muistot kylmistä ja sateisista kesäpäivistä on vissiin aika tehokkaasti pyyhkiytynyt muistoista pois.


Ajattelin juhannuksen jälkeen jakaa helpon hiustenleikkausvinkin. Niin ja maanantaina vihdoin alkaa työt, joten täytyy yrittää henkisesti valmistautua aikaisiin herätyksiin tässä viikonlopun aikana. Onneksi työpaikka on vanha tuttu viime vuodelta, joten sinne paluu on niiltä osin ihan helppo homma.

Anyway, viettäkää rentouttavaa juhannusta älkääkä hukkuko! ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa juhannusta Marika <3 Enpä minäkään muista lapsuudesta muuta kuin aurinkoiset päivät. Sitten muistan kun alkoi olla isompi, kuinka kivaa oli mökillä lukea kirjaa, kun sade ropisi kattoon. Mutta pikkulapsiaika oli selvästi pelkkää aurinkoa. :) Taitaa olla kaikilla sama juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän kai pätee vanha sanonta "aika kultaa muistot" :) Hyvää juhannusta!

      Poista