keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Garnier Respons hiusnaamio part 3

Tätä blogia jo tovin lukeneet eivät ole voineet välttyä näkemästä Garnier Respons -tuotteita. Olen jo aikasemmin kertonut sarjan hunajanaamiosta ja Marvellous Nectar -tuotteista. Tällä kertaa on vuorossa se viimeinen, kolmas Respons naamio eli Avocado Oil & Shea Butter.


Tuote on tarkoitettu erittäin kuiville hiuksille ja se sisältää mm. avokadoöljyä ja karitevoita. Naamiosta sanotaan näin purkin kyljessä: "Pehmeä, kevyt ja täyteläinen koostumus sulautuu hiuksiin, ja sillä on hoitavia ja pehmentäviä ominaisuuksia." Hiuksista luvataan tulevan hoidetut ja pehmeät.

Koostumus on tässä huomattavasti paksumpaa kuin kahdessa muussa Respons -naamiossa, mutta tämä, kuten myös nektariversio, sulautuu hiuksiin ja onkin todella helppo levittää. Tuoksu tässä ei ole yhtä voimakas kuin niissä kahdessa muussa. Tämä tuoksuu kuitenkin melko samanlaiselta kuin hunajainen sukulaisensa, mutta huomattavasti miedommalta. En huomannut tämän tuoksun jäävään hiuksiin pidemmäksi ajaksi.


Yläkuvasta voi ehkä saada jonkinlaista vihiä naamion koostumuksesta. Sormen jäljet ovat säilyneet muuttumattomina pari päivää, joten tuote on todella paksua. Purkin voi vaikka kääntää ylösalaisin ja naamio pysyy tiukasti purkissa.

Tykkäsin niistä aikaisemmin testaamistani Respons -naamioista, eikä tämä tee poikkeusta. Kaikilla saa ihanan pehmoiset ja kosteutetun tuntoiset hiukset. Suurta eroa en ole huomannut naamioiden käytössä muuten kuin koostumuksen paksuuksissa ja tuoksuissa.

Noin neljän euron naamioiksi Garnier Responset ovatkin hinta-laatusuhteeltaan ihan loistavia!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, kiehtoo toi avokado. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla Anttilassa vielä alennuksessa alle 4 egee.

   Poista
 2. Mä tykkään näistä just tuon paksun koostumuksen takia, koska käsillä on ihana kaapaista tuolta möhkäle hoitoainetta päähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! :D Tykkään muutenkin kun niillä saa melkein liimattua pitkät latvat päähän kiinni, niin ettei ne roiku selkää pitkin

   Poista