lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappusilmät

Mitenkäs teillä vappu sujui? Omalta osalta se meni ihan rauhallisissa tunnelmissa. Aattona vein kirppikselle tavaraa myyntiin ja eilen kävin heti aamusta salilla toivoen, että immeiset olis niin krapulassa, jotta sais ihan rauhassa olla, mutta vielä mitä! Oli vissiin moni muukin ajatellut niin, koska siellähän oli porukkaa oikein runsaasti. Harkitsin kyllä kuntoilun jälkeen keskustassa pyörähtämistä, mutta en silti lähtenytkään sinne. Väkersin kuitenkin vappusilmät ihan vaan sillä verukkeella, että vappuna suapi laittautua vähän erikoisemmin.

Olin jo suunnitellut jotain oikein värikästä lookia, mutta koska lähes kaikki omistamani luomivärit ovat hyvinkin neutraaleja sävymaailmaltaan, piti tyytyä sitten niihin.


Kamera taas hieman haalisti sävyjä, luonnossa lopputulos oli hieman värikkäämpi. Liikkuvalle luomelle levitin taas jo lähes luottotuotteeksi muodostunutta Catricen Liquid Metal Gold n Roses sävyä.


Kostealla siveltimellä tästä saa paljon enemmän irti ja lopputulos on todella huikea. Luomivakoon sekoitin Maybellinen Diamond Glow -paletista (Purple) molempia violetteja sävyjä. Vaaleampaa sävyä pyyhkäsin myöskin alaluomelle.


Tämä oli joskus Anttilassa tarjouksessa, jossa sai kolme tuotetta kahden hinnalla. Arvoin tämän ja Color Tattoon välillä. Jos nyt voisin valita, ottaisin mieluummin sen Color Tattoon, tätä kun tulee käytettyä niin harvoin.


Makeup Revolution Flawless -paletista tosi toimiin pääsi Highlite silmän sisänurkkaan, Red Night häivyttämään luomivaon violettia. Red Night on todella pigmenttinen ja sitä pitikin häivyttää huolella. Molton Chocolatea lisäsin lopuksi alaripsien tyveen ihan ulkonurkkaan.

Rajauksessa käytin e.l.f.:in Cream Eyelineria ja pisteenä iin päälle Red Cherry Wispy irtoripset, jotka on melko överit, eli täydelliset vappuripset.


Arkena en ehkä ihan noin pitkiä irtoripsiä käyttäisi, varsinkin kun mulla on silmät sen verran syvällä päässä, että tämmöset pitkät irtoräpsyt onnistuu piilottamaan silmiä vielä vähän enemmän.

2 kommenttia:

  1. Nätti meikki! Vappu meni rauhallisesti YKSIN kotona, kun mies oli töissä. Ihanaa laatuaikaa vain itselle. ;)

    VastaaPoista