torstai 7. toukokuuta 2015

Toukokuun Livbox

Follow my blog with BloglovinToukokuun Livbox saapui tänään. Boxin teema on valmistautuminen kesän juhliin. Kovin kesäiseltä ei ulkona tällä hetkellä näytä, mutta eipähän sada enää lunta!! Mukavasti on alkanut vihreetäkin puskemaan maasta ja puista.

Tämän kuun boxi oli kooltaan pieni ja kevyt, mutta sisältä paljastuikin oikein runsaasti tavaraa - ja se Glitz & Glamin Minnan valitsema tuote! *drum roll*


Ja sehän oli tämä Max Factorin Colour Elixir huulikynä! Omani sain sävyssä Designer Blossom 30. Itsekin arvelin Minnan valitseman tuotteen olevan mahdollisesti huulituote tai vaihtoehtoisesti mietin Lumenen hohdeaurinkopuuteria, vaikka en tiedäkään Minnan mieltymystä siihen.


Kynän kaveriksi oli boxiin laitettu myös Max Factorin teroitin. Tämä olisikin ollut loistava extra tuote, ellen olisi pari viikkoa sitten ostanut itselleni Essencen vastaavanlaista teroitinta. Oh well!


Lumenen Shimmering BB Body Lotion on tämän kuun boxin tuotteista itselleni mieleisin. Olen näitä samankaltaisia voiteita katsellut jo useana kesänä, kuitenkaan yhtäkään ostamatta, joten tätä on kiva päästä testailemaan!


La Roche-Posayn lähdevesisuihkettakaan en ole aikaisemmin testannut ja tätä on varmasti mukava suihkia kuumina kesäpäivinä. Tuote soveltuu käytettäväksi mm. rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen.


Doven perussuihkusaippua on kokenut uudistumisen ja koostumus on vaahtoutuvampi ja tuoksu on erilainen kuin vanhassa versiossa. Tämä on ihan jees, koska kaipaankin kosteuttavampaa saippuaa tällä hetkellä.


Nämä Naturelin kynsitarrrat saattaa päästä käyttöön vasta, kunhan olen saanut kynsiini enemmän pituutta.


Viime vuonna Livboxista tuli Nivean samanlainen mustikkahuulirasva, jonka olenkin saanut melkein käytettyä loppuun. Tämä tulikin siihen nähden hyvään saumaan, vaikka olisinkin mieluummin ottanut puikkohuulirasvan. Tuoksu on tässä kyllä herkullinen ja uskon tämän olevan yhtä kosteuttava kuin mustikkainen sukulaisensa.

Kaiken kaikkiaan todella paljon parempi boxi kuin viime kuussa. Mitä mieltä te ootte?

Ps. Koodilla LIVBOX saa 20% alennuksen www.kauneutta.com verkkokaupan tuotteista.

6 kommenttia:

 1. Mitäää, Doven tuoksu on muuttunut??? EIH!! :( :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole ennää se perusDove tuoksu.

   Poista
 2. Mullekin tuo Lumene taisi olla mieluisin, koska se oli sellainen tuote jota en itse ostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ehdinkin testailla eilen ja vaikutti oikein kivalta. Ei liian tumma, niin voi talven kalventamalle iholle levittää ihan hyvillä mielin.

   Poista
 3. Minulle ei Livbox tule, joten kurkistelen toisten boxeihin. :D Oikein kivalta näyttää tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tää huomattava parannus viime kuuhun :)

   Poista