keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Silmätatuointi

Katsoiko kukaan muu Euroviisujen ekan semifinaalin eilen illalla? Euroviisut on mulle vähän samanlainen vuosittainen pakkoseurattava kuin joillekin jääkiekön Ämmämit. En nyt sen kummemin paneudun Suomen biisiin, totean vain, että onneksi oma suosikkini Viro pääsi jatkoon.

Mutta asiaan. Bongasin eilen Halpa Hallin alekorista Maybellinen Color Tattoon (sävy 24K Gold olettaisin..) hintaan 2,25€! Se oli jo lähes ilmainen, niin ajattelin, että nyt jos koskaan on oiva tilaisuus testata sitä. Sävy ois voinut olla vähän neutraalimpi, mutta samapa tuo.


Color Tattoot on ollut myynnissä jo muutaman vuoden, mutta en niihin muutamia swatchauskertoja lähemmin ole tutustunut, vaikka kiinnostusta on ollutkin. Lähinnä ehkä on hirvittänyt se, että saisko tuota käytettyä loppuun.


Tämä kultainen sävy on suorastaan aika glitterinen, vaikka se ei siltä purkissa näytäkään. En ihan usko, että nämä kestää vuorokauden ympäri muuttumattomina luomilla, mutta miksipä pitäisi?

Tänään päätin ottaa tämän testiin ja tehdä hyvin kesäisen meikin.


Olisin halunnut Color Tattoon pariksi tummahkon pinkin, mutta kun en yhtäkään sellaista sävyä omista käytin Makeup Revolution Flawless -paletin Red Nightia luomivaossa ja häivyttelin sen saman paletin Barely Pinkillä. Silmän sisänurkassa on Soft Glow ja alaripsien rajassa Raw, nekin Flawless -paletista.


Soft Glow
Barely Pink
Raw
Red Night

Rajaukset Lumenen Blueberry Intense Linerilla, josta en tykkää yhtään. Tummensin rajausta vielä Catricen Calligraph rajauskynällä.

Yllättävän hyvin tuo kultainen korostaa silmien vihreyttä. :)

2 kommenttia:

  1. Upean sävyinen Color Tattoo.

    Mä seurasin tällä kertaa semifinaalia vähän sivusilmällä, mun miehen suosikki on myös Viro. :)

    VastaaPoista