keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Paluu toukokuun Livboxiin

Olis taas aika paneutua toukokuun Livboxissa olleisiin tuotteisiin.


Lumene BB shimmering body lotion oli tämän boxin ihan ehdoton helmi! Postaus täällä.


La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesisuihke olisi ehkä kaivannut helteisemmät kelit päästäkseen kunnon testiin. Muutaman kerran olen tätä suihkinut ja vaikuttaa kyllä oikein kivalta tuotteelta. 


Dove deeply nourishing uudistettu suihkusaippua oli.. noh.. suihkusaippua. Ihan mukava, hoitavan tuntuinen, mutta vähän ehkä tylsä, varsinkin näytekokoisena.


Naturel kynsitarroja en ole vielä testannut. Tuo kuvio ei kauheasti puhuttele, mutta aion kuitenkin testata. Saahan ne sitten heti pois jos näyttää ihan järkyttäviltä.


Nivea Lip Butter Coconut purkkiin oli alkuun melkein mahdoton päästä käsiksi. Kansi oli niin saamarin tiukassa, että meinas hermot mennä, kun sen kanssa taistelin :D. Vaikka en mikään suuri kookoksen ystävä ole, niin tämä ei ole mitenkään häiritsevän kookoksinen. Itse asiassa tuoksusta tulee mieleen kesä. Miinusta kuitenkin siitä, että tuli taas Nivean Lip Butter, kun viime syksynäkin semmoinen oli boxissa.


Max Factor Colour Elixir toimii loistavasti e.l.f.:in Matte Lip Colorin kanssa (sävy Rich Red). Tämä oli ihan jees, mutta voi miten ärsyttävää, kun tämä on terotettavaa mallia. Muuten ihan jees.  


Max Factorin terottimella saa kynät todella teräviksi! Mulla oli tuo kirkas kansi todella tiukassa ja ehdin jo epäillä, että saako sitä edes pois, mikä olisi tehnyt terottimesta todella epäkäytännöllisen, mutta irtosihan se lopulta.

2 kommenttia:

  1. Oli taas kiva lukea sun mielipiteet näistä boksin tuotteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että joku tykkää lukea näitä :)

      Poista