tiistai 5. toukokuuta 2015

Päivän shoppailut

Sain tänään ensimmäisen pääsykoekutsun! Toivottavasti en kuitenkaan viimeistä, jotta olis vielä paremmat tsänssit päästä opiskelemaan, mutta hyvä näinkin!

Tänään on tullu myöskin juoksenneltua paikasta A paikkaan B, mutta väliin on mahtunut vähän shoppailuakin.

Madaran Detox -naamiosta tais olla useammassakin blogissa juttua viime syksynä, ja arvelin, että pitää se joskus itsellekin hankkia. Nyt se on Sokoksessa tarjouksessa 17,90 (norm. 24,90), joten nyt oli hyvä sauma käydä hakemassa se. Olisin halunnut ostaa Nuxen Purifying Cleansing Gel -putsarin, mutta sitä ei ollut saatavilla, joten päädyin aika basic Neutrogenaan.

Garnierin hiusöljyn ja LdB:n käsivoiteen bongasin S-Marketin ale-hyllystä. Tuota samaa hiusöljyä olin katsellut vähän sillä silmällä edellisessä kaupassa, mutta en sitä sieltä ostanut, joten kun tämä tuli ale-lapun kanssa vastaan, piti se tietysti napata mukaan. LdB:n käsivoide lupaa hoitaa myös kynsiä, joten toivottavasti tästä olis apua mun liuskakynsille.

6 kommenttia:

 1. Madaran Detox naamio kiinnostaisi minuakin. Kerrohan sitten mitä tykkäsit. :)

  VastaaPoista
 2. Toi Detox-naami on oikeasti ihan mieletönta tavaraa! Mulla on tulossa kunnon postaus piakkoin tosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubin kyljessä lukee, että se on erittäin tehokasta, joten odotukset on kovat! :D

   Poista
  2. Joo, sitä se todellakin on. Kannattaa käyttää tosiaan se 5min maksimissaan eka, niin testaa vähän reagoiko iho mitenkä sen kanssa.

   Poista
  3. Testasinkin jo eilen ja iho punotti sen jälkeen niin kuin olis ollu päivän auringossa ilman suojakertoimia. :D En kattonu yhtään kauanko naamio oli naamalla, kun menin lähinnä fiiliksen mukaan ja pesin pois kun se alko oleen kuiva, mutta sanoisin että ehkä 5-8 min.

   Poista