tiistai 19. toukokuuta 2015

Oodi kulmakarvaveitselle


Kulmakarvaveitsi on mitä mainioin väline meille, joilla kulmat ei ole luonnostaan linnun siiven muotoiset ja hajakarvoja enemmän kuin laki sallii.

Veitsellä on todella näppärä poistaa kaikki pienimmätkin ja heikoimmatkin höytyvät, joita on lähes mahdoton nyppiä. Toimii myös muualla kasvojen alueella, eli jos on vähän viikisen tynkää tai yhdistyneitä kulmakarvoja, on tällä helppo päästä niistä eroon.

Mutta mikä parasta, jos on vähän laiska pitämään kulmakarvansa ojennuksessa tai siihen hommaan ei yksinkertaisesti ole aikaa, niin tällä ne saa pidettyä näppärästi kuosissa.


Tässä omassani on vähän turhan pitkä tuo veitsiosa. Tykkäisin lyhyemmästä, koska sillä on helpompi "veistellä" kulmakarvojen ympäriltä, mutta ajaahan tuokin asiansa.

Hinnat näillä pyörii muutaman euron paikkeilla ostopaikasta riippuen.

4 kommenttia:

 1. En ole ikinä uskaltanut näitä kokeilla, muttei tuo terä näytäkään niin pelottavalta. Olen kuvitellut, että ne on teräviä kuin lihaveitsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :D Ei se nyt sentään ihan niin terävä ole. Tuo veitsi kannattaa pitää vähän lappeellaan ihoon nähden, niin sillon ei ainakaan saa haavoja :D

   Poista
 2. Mulla on ollut joskus tällainen, mutta en uskaltanut käyttää sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole niin pelottava kuin vois luulla :D

   Poista