sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Lumene BB Shimmering Body Lotion


Tästä Livboxista tulleesta Lumenen vartalon BB-voiteesta ehti tulla parissa päivässä suosikkituote! Olen näitä samantyylisiä tuotteita pyöritellyt käsissäni useana vuonna kuitenkaan ostamatta niitä. Lähinnä kai sen vuoksi, että olen ajatellut niiden tahraavan tai näyttävän liian tummilta. Tämä kuitenkin kuivuu nopeasti ja pysyy muuttumattomana, kunnes sen pesee pois.


Voide saattaa kädelle puristettuna näyttää liian tummalta, but fear not - tämä levittyy ihoon todella helposti eikä näytä luonnotton ruskealta. Tässä on vähän samanlainen lakkamainen tuoksu kuin Lumenen Bright Now Vitamin C -voidegeelissä, joka myöskin on tullut Livboxista.


Yläkuvassa vasempaan jalkaan on BB voidetta levitetty. Näyttää mukavan luonnolliselta, eikö vain? Tämä on ihan loistava tuote niihin ensimmäisiin alkukesän päiviin, kun jo tarkenee kuoria jalat pitkien lahkeiden alta, mutta jalat on suorastaan häikäisevän valkoiset.

Voide on kevyesti shimmerinen ja tuo kimallus saattaa näyttää keinovalossa/varjossa melko glitteriseltä, mutta suoraan auringonvalossa näyttää huikealta!

8 kommenttia:

 1. Uuuu! Kesä vois hipsiä tänne jo ;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa että on noin hyvä ja lupaava, koska nyt täällä on putkiloita kaksi. Mutta kyllähän nuo ehtii kesän aikana lotrata. Ihanaa iltaa Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin tätä ekana iltana toiseen käsivarteen enkä huomannu suurtakaan eroa tällä käsitellyn ja käsittelemättömän käden väreissä, mutta nyt kun levitin vaan toiseen jalkaan, niin onhan tuossa ihan selkee ero.

   Kiitos, samoin! :)

   Poista
 3. Tää vaikuttaa samanlaiselta tuotteelta kuin käyttämäni PRTTY PEAUSHUN, pakko kokeilla tätä, koska on helpommin saatavilla ja hinta on paljon edullisempi. :)

  VastaaPoista
 4. Kokeilin tätä myös ja tykkäsin, ihan hyvännäköinen oli kalpeilla säärillä. Sisältää kuitenkin formaldehydin vapauttajia, mistä vähän kahtiajakoiset fiilikset. Hyvänä puolena fysikaalinen aurinkosuoja (titaniumdioksidi), vaikka aurinkosuojakerrointa ei olekaan eikä tuota fysikaalista aurinkosuojaakaan mainosteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tutustunutkaan vielä ollenkaan INCI-listaan, mutta hyvä tietää! :)

   Poista