perjantai 22. toukokuuta 2015

L'oréal Prodigy

Olin jo ihan unohtanut, että olin hakenut mukaan testiryhmään, jossa sai testattavakseen L'oréalin uuden Prodigy nimisen hiusvärin. Paketti tuli tällä viikolla juuri sopivasti, kun olin jo ehtinyt päivitellä juurikasvun pituutta.


Sain kaksi pakettia sävyä 7.0. Hakuvaiheessa arvelin tämän olevan melko lähellä sitä minkäväriseksi hiukseni haluan värjätä, mutta se osoittautui melko kylmän tuhkaiseksi. Yläkuvassa väri ei vastaa täysin todellisuutta.

Paketin sisältä paljastui tyhjä levityspullo, väriaine, kehite-emulsio, hoitoaine sekä tietysti suojahanskat ja niiden kanssa samassa pussukassa lymyillyt hassu lusikan näköinen sekoitusväline.


Tämä olikin ensimmäinen hiusväri, jonka yhteydessä tein allergiatestin, vaikka en aluksi sitä ajatellutkaan tehdä. Ohjeissa kerrotaan näin: Purista koko väriainetuubin sisältö applikaattoripulloon. Tuubin kärki on jo puhkaistu, koska olet tehnyt allergiasta varoittavan testin.
Arvelin aineen olevan niin hirveetä myrkkyä, että on parempi ottaa varman päälle. En tosin odottanut 48 tuntia, vaan uskaltauduin jo vuorokauden päästä hiustenvärjyyhommiin, koska en ollut saanut minkäänlaista reaktiota sinä aikana.

Toisin kuin useimmissa muissa hiusväreissä, tässä tosiaan sekä kehite-emulsio että väriaine oli pakattu erillisiin tuubeihin. Kaikissa muissa väreissä, joita olen tähän mennessä käyttänyt, kehite-emulsio on valmiina applikaattoripullossa. Emulsio ja väriaine piti aluksi sekoittaa sillä lusikkajutulla, jonka jälkeen applikaattoripullo kierrettiin kiinni ja sen jälkeen vielä ravistettiin kunnolla.

Hiusväri on koostumukseltaan hyvin voidemaista, mutta silti helposti levittyvää. Omiin pitkiin mutta ohuisiin hiuksiin riitti yksi paketti erittäin hyvin, mutta jos ei olisi riittänyt, niin tässäpä onkin semmonen kätevä ominaisuus, kun tuon pullon saa kierrettyä auki, niin sieltä saa kaavittua loputkin aineet päähänsä. Ainoan miinuksen annan tuotteen "tuoksusta". Vaikkei tässä ammoniakki olekaan eikä tuoksukaan ole kovin vahva, niin se ei ainakaan omaan nokkaan tuntunut kovin miellyttävältä.


Väri on aika lähellä omaa hiustenväriä, joten juurikasvun ei pitäisi näkyä ihan heti. Olisin kuitenkin halunnut säilyttää tuon lämpimän sävyn hiuksissa.

Voi olla, että saatan antaa sen toisen väripaketin eteenpäin, joten hihkase jos mahdollisesti olisit kiinnostunut. Ehkä järjestän arvonnan tai jotain vastaavaa.


Jos haluat tietää mitä Siamese Lipstick blogin Kaisuli oli väristä mieltä, kurkkaa tänne.

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti luonnollinen sävy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikasvua ja tätä sävyä kun kattoo niin taitaa olla aika lähellä mun omaa oikeeta hiusten väriä.

      Poista