keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Hey, Love!

Huhtikuun loppuneet postauksessa esiintyi mm. Mavalan Red Diamond kynsilakka, joka on ollut mun ihan ykköslakka siitä asti, kun sen ostin jokunen vuosi sitten. Valitettavasti ko. lakka oli kausilakka, eikä sitä enää saa ja tuo omani oli jo kuivahtanut niin paljon, että sen levitys kävi jo haastavaksi.

Pari viikkoa sitten päädyin Essencen hyllylle pälyilemään ja bongasin sieltä Gel Polish kynsilakan sävyssä hey, love!, joka oli lähes täydellinen dupe tuolle Mavalan lakalle.


Jos tykkää punaisista kynsistä ja silloin tällöin haluaisi niihin jota spesiaalia, niin suosittelen tätä hey, love!:a. Lakka itsessään on kirkasta ja siinä on runsaasti punaista glitteriä. Joku ehkä saattaisi mieltää tämän enemmän joululakaksi, ja tokihan se on loistava myös siihen ajankohtaan, mutta mulla tämä (kuten myös edeltäjänsä Mavala) menee ihan minä vuodenaikana tahansa.


Tämä vaati punaisen lakan alle, mikäli mielii saada tästä enemmän irti. Itselläni on tuossa yläkuvassa alla Lumene geelilakkaa (14 Ennen iltaa). Hieman haastava kuvattava, koska ei kuvassa näytä ihan niin upealta kuin luonnossa. Hintaa tällä tais olla huimat 99 senttiä, jos oikein muistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti