torstai 2. huhtikuuta 2015

Päivän naama, osa 3

Tänään piti rohkaistua ja lähteä tarpomaan kohti keskustaa räntäsateessa, koska tukka kaipaa värjäystä ja jääkaappi huusi tyhjyyttään. Ruokaa saa kyllä onneksi lähempääkin, mutta hiusvärivalikoima on lähikaupoissa aivan onneton, joten otin suunnaksi Sokoksen.


Tuo niin kovin syksyinen keli sai valitsemaan huulille Collistarin huulipunan sävyssä Rosso Marras, joka on ihan täydellinen punaisen sävy nimenomaan syksyyn ja talveen. Sen kaveriksi Goshin Velvet Touch vedenkestävä rajauskynä sävyssä 003 Cardinal Red. Nämä kaksi sopii toisiinsa kuin nenä päähän.



Ja koska huulilla oli vahva punainen, niin silmät jätin neutraalimmaksi.


 Omat silmäni on niin eri paria, että todella harvoin enää jaksan värkätä "kissarajauksia", mutta tänään kuitenkin päätin siihen hommaan ryhtyä, pitäen rajaukset kuitenkin melko maltillisina.


Silmät meikkasin Sleekin i-Divine Au Naturale -paletin ylärivin sävyillä. (Kuvaan ne on vain asetettu allekkain, jotta sopii paremmin blogiin.) Liikkuvalle luomelle tuota vaaleaa "kimaltavaa" sävyä, joka paletissa on siis ylärivillä ensimmäinen oikealta, ja tuossa yläkuvassa oikealla alakulmassa. Se on muuten tosi nätti sävy, kun haluaa pitää silmät neutraaleina, mutta toivoo kuitenkin jotain erikoisuutta niihin. Luomivakoon käytin ylärivin harmaata ja vaaleanruskeaa sekoitettuna. Niiden yläpuolelle testasin tuota kellertävää sävyä, mutta totesin sen liian keltaiseksi ja sudin sen päälle tuota oranssihtavaa sävyä. Lopuksi vielä kulmaluulle tuota vaaleinta, joka onkin ollut siihen hommaan loistava, kuten kuvasta voi ehkä päätellä.


Rajasin silmät ensin Catricen Calligraph rajauskynällä, tai ehkä tussi olisi parempi sana kuvaamaan sitä. Siihen päälle vielä Lumenen Blueberry Intense Lineria. Ripsiin 3+1:ltä mukaan lähtenyt L'orealin Volume Million Lashes ja kulmiin We Care Iconin kulmakynää ja Maybellinen Browdramaa.

Kasvoilla sekoitus Lumenen Livboxista tullutta Nude Perfectionia ja Lorealin True Matchiä, jotka ovat koostumukseltaan hyvin samankaltaisia ja sopiikin hyvin yhteen. True Matchillä saa kivasti vaalennettua NP:tä, joka on vaaleimmasta sävystään huolimatta vähän liian tummaa.

Lisäksi vielä e.l.fin Maximum Coverage Concealer, Rimmelin Stay Matte -puuteri ja Makeup Revolutionin poskipuna sävyssä Treat.


Otin vielä kylppärin keltaisessa valossa, kuvan tuosta Sleekin vaaleasta luomiväristä, jonka kiilto tulee paremmin esiin keinovalossa.


2 kommenttia: