lauantai 25. huhtikuuta 2015

Oriflame SkinPro

Nyt kun on jo yli 2 viikkoa kulunut Oriflamen SkinPro -puhdistuslaitteen käyttöönotosta, ajattelin kertoa omia kokemuksia tästä.Ihan ensimmäiseksi, kun laitteen pakkauksesta otin ulos, yllätyin miten pieni se on! Olin kuvitellut sen noin puolitoistakertaa suuremmaksi. Se on kyllä todella näppärän kokoinen. Pakkaukseen kuuluu itse laitteen lisäksi tuki, johon sen saa asetettua pystyyn, yksi harjaspää, harjan suojakansi, kaksi kappaletta AA-paristoja ja matkapussukka.

Toinen asia, joka yllätti oli se, kuinka pehmeä harja tässä on. Muiden blogikirjoitusten perusteella olin mieltänyt sen paljon karheammaksi. Harja soveltuu normaali- ja herkkäihoisille. Muistanko ihan väärin jos väitän, että tähän oli jossain vaiheessa tarjolla myöskin epäpuhtaan ihon harja? Semmonen mielikuva mulle on jäänyt, että jossakin siitä oli juttua tai vaihtoehtoisesti näin sen Oriflamen verkkokaupassa, mutta nyt kun olen useamman kerran käynyt siellä vilkuilemassa, ko. harjaa ei ole näkynyt.


Anywho, laite toimii siis kahdella paristolla, jotka ei ainakaan vielä tähän mennessä ole esittänyt hyytymisen merkkejä, joten siitä plussa, ettei tämä tuhlaa niiden virtaa! Takapuolella on kaksi nappulaa - on/off ja nopeudensäätö. Laite pyörii minuutin, jonka jälkeen se sammuu itsestään. Käyttöohjeen mukaan tätä kuuluisi käyttää 20 sekuntia otsalle ja leukaan ja kymmenen sekuntia poskille.

Tämän käyttäminen on niin hauskaa, että minuutti saattaa tuntua turhan lyhyeltä ajalta. Itse olenkin käyttänyt tätä useimmiten kaksi minuuttia. Ensimmäisen minuutin surruutellen nopeimmalla asetuksella suurpiirteisemmin. Toisen minuutin hitaamalla pyörimisnopeudella ja ohjeiden mukaan, eli laskien sekunteja eri ihoalueilla.

Katsoin jonkin videon laitteen käytöstä, ennen kuin sain tämä, ja siinä kehotettiin kaatamaan puhdistusainetta suoraan harjaan. Olen kuitenkin todennut, että on parempi levittää putsari suoraan kasvoille, muuten laite saattaa alkuun roiskia putsaria ympäriinsä.


Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihosta tuli suorastaan natisevan puhdas. Mitään suurempaa muutosta en ihoni kunnossa ole vielä huomannut, ehkä osittain siitäkin syystä, että käytössäni on nyt putsari, joka ei aivan vastaa ihoni tarpeita (philosophy purity). Ja noh, vastahan tässä on pari viikkoa mennyt.

Jos on taipumusta stressatessa purra hampaita tiiviisti yhteen, niin tässä on semmoinenkin kiva ominaisuus, että se hieroo kevyesti kasvojen lihaksia ja samalla rentouttaa. Mulla ainakin tuntui jäävän ennakkotehtävistä stressiä sen verran, että poskilihakset oli jatkuvasti aivan kireät, mutta tällä olen saanut sen kireyden laukastua.

SkinPro maksaa 40€ ja sen voipi ostaa täältä tai omalta Oriflame diileriltä.

2 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea sun kokemukset tästä. :)

  Mäkin muistelen, että tähän on ollut myös epäpuhtaan ihon harja. Koska käytän Clarisonicissa vain Kashmir-harjaa, joten tää tuntui valitettavasti liian raffilta mun iholle. Mut esim. Virvehän myös kertoi, kuinka pehmeä tuo harjasosa on verrattuna, vaikka Clarisonicin Sensitiveen. Varmaan onkin, koska silläkään en uskaltanut alkaa raapimaan naamaani. Clarisonicin päätin ostaa vasta, kun siihen oli saatavilla se Kashmir. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä hauska päästä kokeilemaan sitä Clarisoniciakin :) Toivoisin, että tähän SkinProhon tulis jossain vaiheessa myös isompi vartaloharja.

   Poista