tiistai 21. huhtikuuta 2015

Makeup Revolutionia ja yhdet ripset

Lopputalvesta tein tilauksen Maquillalia -verkkokauppaan ja tilaukseen otin mukaan kaksi Makeup Revolutionin tuotetta - poski- ja huulipunan. Molemmat vakuuttivat laadullaan, vaikka tuotteet ei todellakaan ole kalleimmasta päästä. Aloinkin paremmin tutustumaan tuotemerkkiin ja tuli hinku tilata lisää heidän tuotteitaan.

Makeup Revolution on melko tuore kosmetiikkavalmistaja Briteistä. Merkin 1-vee synttärit olivat hieman ennen pääsiäistä. MR:n moni tuntee varmasti kalliimpien merkkien kopioista. Heidän valikoimastaan löytyy halvempia vastineita mm. Urban Decayn Naked -paleteille, Loracin Pro -paleteille ja Too Facedin Chocolate Bar -paleteille.


Olin päättänyt tilata lisää Makeup Revolutionia, ja etenkin merkin luomiväripaletit kiinnostivat kovasti. Tilasin tuotteet Kosmetik4Less -verkkokaupasta, josta tuotteet sai hieman halvemmalla kuin MR:n omasta shopista. Valitettavasti en kuitenkaan saanut tilattua ihan kaikkea mitä olin ajatellut, koska juuri silloin tuotteet olivat 'out of stock'.

Kopioista puheenollen, mukaan lähti Iconic 2 -paletti joka on siis Urban Decayn Naked kakkosen vastine. Ja jottei vain luomivärit loppuisi kesken (as if), tilasin myös Flawless -paletin.Näistä kahdesta on tulossa postaus huomenna swatcheineen päivineen.


Korostuspuuteria en olekaan omistanut pitkään aikaan, joten sille oli tarvetta. Vivid Baked Highlighter yllätti koollaan. Oletin tämän olevan samankokoinen kuin saman merkin poskipuna, mutta tämähän on valtava siihen verrattuna! Sävy Golden Lights on ilmeisesti hyvinkin samankaltainen kuin Narsin Albatross.


Uudelle silmämeikinpohjustajallekin alkaa olla tarvetta e.l.f.:in version vedellessä viimeisiään, niin ajattelin ottaa tämän testiin. Elfin pohjustajaa olen käyttänyt viimeiset 4 (?) vuotta, joten oli ehkä aikakin vaihtaa.


Lisäksi vielä nappasin mukaan redcherryn Wispies -irtoripset vappua ajatellen.

Onko Makeup Revolutionin tuoteet tuttuja?

8 kommenttia:

 1. Ei ole, mutta tuo korostuspuuteri näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 2. Mur on uusin ihastukseni! Suunnittelen jo tilaavani jotain uutta piakkoin! :) Tuo silmämeikinpohjustaja kiinnostaa, koska tarvitsen uuden. Jaa ihmeessä kokemuksiasi tuotteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pohjustaja pääsikin heti tänään käyttöön, joten varmasti lähitulevaisuudessa siitäkin on tulossa enemmän juttua :)

   Poista
 3. Nyt on kyllä ihan uusi merkki minulle. Ihanalta näyttää tuo luomiväripaletti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna tulee paleteista lisää juttua ;)

   Poista
 4. Olen blogeista bongaillut tätä merkkiä :) Ja kiinnostaa kovasti! Tuo korostuspuuteri! Oih! <3 Ja noi luomarit!

  Joo pakko saada :D

  VastaaPoista