keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Livbox


Olin vähän yllättynyt, että huhtikuun Livbox saapui jo tänään, kun boxin Facebook sivulla ilmottivat laatikoiden lähtevän matkaan pääsiäisen jälkeen. Viimeset pari lootaa on ollut todella hyviä, joten en ladannut tämän kuun boxille suuria odotuksia, koska arvelin sen olevan taas vaihteeksi keskinkertainen, mitä se lopulta olikin.


Tässä kuussa oli taas muistettu pitkäaikaisia tilaajia, joihin itsekin vihdoin lukeudun! Yay! 


Ehdin jo vähän ennen boxin saamista spoilaantua siitä, että sisältä paljastuisi rfsu:n tuotteita. Yllättävää silti, että niitä oli laitettu mukaan peräti kolme kappaletta. 


Lumene LABin silmänympärysvoide lupaa ravita, kosteuttaa ja suojata sy-ihoa. Tämä pääsee iltakäyttöön. 

Olin vähän odottanut, että boxista tulisi dödö, sen jälkeen kun luin, että Rexona on ryhtynyt Livboxin yhteistyökumppaniksi. Ei tullut kuitenkaan Rexonan deoa, vaan Doven. Tämä varmaan jakaa mielipiteitä aika vahvasti. Tuoksu vaikutti ihan ok:lta. Olen kylläkin miettinyt, että jos pitäis alkaa käyttää antiperspirantittomia deodorantteja. 

Essien kynsilakkoja, en ole omistanut yhtäkään ennen tätä. Kiva sävy, mutta aika läpikuultava, joten vaatii useamman kerroksen näkyäkseen.


Pitkäaikaisille tilaajille oli Seacretin tuotteita tarjolla. Itse sain kylpysuolaa, which is nice.

Sitten oli vielä Iberolta ylläri - rasiaan pakattuja meikkisieniä. Käytin ennen aina vain näitä tämmösiä kolmion mallisia meikkisieniä, ennen kuin aloin käyttämään siveltimiä meikkipohjan levitykseen. 

Tämmöistä tällä erää...6 kommenttia:

 1. Onneksi itse sain Seacretin jalkavoiteen, kylpysuola olisi jäänyt käyttämättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kelpas kyllä tuo suola, koska jalkavoiteita on mulla ihan liikaa ja yritän epätoivosesti päästä niistä eroon :D

   Poista
 2. Vähän sellainen naah-boksi, mutta toi silmänympärysvoide ja kynsilakka ovat jees. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeinpä parin boxin välein osuu tämmönen vähän huonompi laatikko. :P

   Poista
 3. Oli oikein kiva ja raikas boxi, enpä taas oikein mitään tarvitsisi, mutta tykkäsin jotenkin todella paljon. <3 Ei ollut yhtään tuotetta josta en tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa oli kyllä paljon semmosia arkisia tuotteita, joita muutenkin tulee ostettua, niin ne ei ehkä siinä mielessä tuntunut niin kivoilta, mutta niitä arkisia juttujahan eniten tulee käytettyä ja varmaan hyvä testailla uusia tuotteita siltäkin saralta.

   Poista