maanantai 27. huhtikuuta 2015

Huhtikuun Livbox pureskeltuna

Noniin, nyt on taas kuukausi loppusuoralla ja aika syventyä huhtikuun Livboxin tuotteisiin.Lumene LABin silmänympärysvoidetta olen käyttänyt pääsääntöisesti iltaisin. Tämä ei tunnu yön aikana kunnolla imeytyvän, vaan aamulla olen huomannut silmänympärysteni olevan normaalia rasvaisemman tuntoiset. Aika basic sy-voide, väritön ja hajuton.

Doven Talc Soft dödöstä joku sanoi, että tässä on mummomainen tuoksu ja se kyllä kuvaa hyvin tämän tuoksua. Mutta ihan toimiva tuote. Mulla on ainakin melko hyvin pysynyt kainalot kuivina tätä käyttäessä.

essien sugar daddy oli omasta mielestäni tämän boxin paras tuote, vaikka olisinkin halunnut sen olevan peittävämpi koostumukseltaan. Mutta tämä pysyi kynsissä todella pitkään! Mulla lähtee melkein saman päivän aikana lakkaukset lohkeilemaan pois, mutta tämä oli vielä neljännen päivän jälkeen tiiviisti kynsissä kiinni!


RFSUn kolmikosta Easy Shavin vaikutti parhaalta. Alkuun en sen toiminnasta ollut täysin vakuuttunut, tykkään enemmän semmosesta perinteisestä geelistä/vaahdosta, joka muuttuu valkoiseksi iholle levitettäessä. Easy Shavin on kirkasta geeliä ja isommilla ihoalueilla voi ollakin hankalaa hahmottaa mistä kohtaa on jo höylällä vedelly, mutta kainalokarvoja ajellessa tämä olikin vallan mainio.

Nice N' Cool kirvelee epämiellyttävästi. Vaikka tuubi onkin pieni, niin tämän tyhjentäminen voi olla silti työlästä.

Höylä oli aivan onneton.


Iberon meikkisientä testasin, puhtaiden siveltimien puutteessa. Ennen kun käytin pelkästään näitä perinteisiä meikkisieniä, nämä olisi olleet ihan ykkösiä! Mukavan pehmosia ja joustavia. Loput varmaan käytän kynsijuttuihin.

Seacretin kylpysuolat on vielä korkkaamatta, mutta nämä pääsee heti käyttöön, kunhan raskin taas laskea vettä niin paljon, että saan kylpyammeen täyteen. ;)

All in all, ei mitenkään ihmeellinen boxi, mutta kohta lähtee taas uudet lootat matkaan ja Toukokuun boxissa onkin Glitz&Glamin Minnan valitsema tuote mukana, joten jännitys tiivistyy!

4 kommenttia:

 1. Ensi kuun boksin sisältö kyllä jo hieman kiinnostaa. Saa nähdä mitä kivaa Minna on keksinyt. Tuo RFSU höylä oli uskomattoman huono, piti kesken käytön vaihtaa se toiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä huonoin höylä, jota on tullu käytettyä :D

   Poista
 2. Tää oli kyllä tosiaan aika plaah boxi, mutta ehkä ensi kuussa parempaa. :) Kiva lukea arvostelu, kun olit jo ehtinyt käyttää tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotukset ens kuun boxille on aika korkeella, että toivottavasti se ei petä :D

   Poista