sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Garnier Respons Marvellous Nectar

Olen jo useampaan otteeseen hehkuttanut täällä blogissa Garnier Responsen hunajahiusnaamiota (tai Ultra Doux, niin kuin se on joissakin maissa tunnettu), joten kun Garnier tarjosi mahdollisuutta Facebook sivullaan päästä testaamaan uusia Respons tuotteita, oli heti tartuttava tilaisuuteen.


Ihan tosissaan luulin, että sieltä tulisi muutama näytepussukka. Yllätys olikin melkoinen, kun sieltä tulikin näin valtava laatikko, jossa oli 3 täysikokoista tuotetta Marvellous Nectar -sarjasta.

Tykkään enemmän siitä hunajaversion tuoksusta, mutta ei nämäkään pahalta haise ;)


Marvellous Nectar -sarja on tarkoitettu kuiville ja kiillottomille hiuksille. Jokainen näistä sisältää argaani- ja kameliaöljyä, tuotteet on parabeenittomia.

Shampoo on koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin shampoot yleensä. Purkin takapuolen etiketissä tuotteesta sanotaan näin: "Shampoon täyteläisellä ja voidemaisella koostumuksella on hoitavia sekä kiiltoa ja pehmeyttä antavia ominaisuuksia."


Hoitoaine lupaa tehdä hiuksista välittömästi hoidetut latvoihin saakka, kiiltävät, helpot selvittää ja sädehtivän kauniit.

Tuosta latvoihin asti hoidetusta voi olla montaa mieltä, mutta hiuksista tulee kyllä pehmeät ja joustavan tuntuiset. Kiiltokaan ei ole yhtään hassumpi.


Naamio on koostumukseltaan kuin paksua jugurttia, joka sulautuu ihanasti hiuksiin. Se lupaa samoja asioita kuin shampoo ja hoitoaine.

Olisin eilen käynyt ostamassa Marvellous Nectar -sarjan hiusöljyn, kun se oli tarjouksessa, mutta tuote on ollut niin suosittu, ettei sitä enää ollut saatavilla.

Olen kyllä huomannut pesun jälkeen hiusten olevan todella pehmeät ja joustavat. Mun hiukset muuttuu usein kuivuessaan (ja varsinkin yön jälkeen tyynyä vasten pyörittyään) kuivan tönköiksi, mutta näiden käytön jälkeen tuota ongelmaa ei ole ollut. Muutenkin kaikki hiustuotteet, jotka sisältävät hoitavia öljyjä, on ihan loistava valinta kuiville ja katkeileville hiuksille.

Näiden vähäsitenkin Respons -kokemusten jälkeen nostaisin nämä todella korkealle sijalle markettihiustuotteiden sarjassa.

Onko kukaan muu testannut mitään muita Respons -sarjan tuotteita? 

6 kommenttia:

 1. Musta toi naamiopurnukka on edelleen tosi symppis. Etkös esitellyt joskus täällä sitä hunajaversiota? :)

  VastaaPoista
 2. Aa, Garnier Respons! Muistan sarjan 90-luvun lopulta. Siksi ilahduin, kun tutun näköiset pullot palasivat hyllyyn. Varsinkin tuon hunajaversion tuoksu toi muistoja mieleen. Mummulassa oli aina sitä saunassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muistanutkaan, että näitä on saanut aikasemminkin :)

   Poista
 3. Nämä kyllä kiinnostavat! Kiitos kun kertoilit näistä :) Taidan kotiuttaa tänään kauppareissulla tämän setin kotiin :)

  VastaaPoista