keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Flawless Iconic 2

Kuten eilen lupasin tänään olisi vuorossa Makeup Revolutionin Iconic 2 ja Flawless -palettien lähempää tutkailua.

Jos on koskaan Makeup Revolution Storessa seikkaillut ja miettinyt luomiväripaletin ostamista, voi huomata, että valinta ei ole ihan helpoimmasta päästä. Valikoima on nimittäin erittäin runsas ja paletit toinen toistaan kiehtovampia.

 

Päädyin pitkän harkinnan jälkeen Iconic 2:seen ja Flawlessiin. Iconic 2 on Urban Decayn Naked 2:n kopio ja noin kymmenen kertaa halvempi. Ei tämä silti laadultaan kovasti häviä kalliimmalle esikuvalleen. Tokikaan tämä ei ehkä ole ihan yhtä tasalaatuinen, kuin olettaisin Naked kakkosen olevan, mutta noin viiden euron paletiksi se pärjää vertailussa silti vallan mainiosti.


Kuten yläkuvan swatcheista näkee, on luomivärit enimmäkseen todella pigmenttisiä. Ensimmäinen vaalein sävy ei näy kovin hyvin, koska se on täysin matta ja lähes ihoni sävyinen. Musta on melko jauhoinen, mutta kuitenkin todella pigmenttinen.

Tässä paletissa ei ole peiliä, mutta en ainakaan itse juurikaan koskaan käytä paleteissa olevia peilejä, joten sen puute ei haittaa.

Näitä 12 sävyn paletteja on Makeup Revolutionilla 13, joista varmasti löytyy jokaiselle omansa.


Näitä Flawless paletin kaltaisia 32 värin paletteja on myöskin useita erilaisia. Tämän lisäksi Flawless Matte, Beyond Flawless ja Eyes Like Angels. Flawless Matte -paletissa on pelkkiä mattasävyjä ja alunperin mietinkin sen tilaamista, mutta siinä on melko paljon samankaltaisia sävyjä, joten päädyin tähän alkuperäiseen. Beyond Flawless on sävymaailmaltaan lämmin/ruskea. Eyes Like Angels on värikkäämpi, jossa on runsaasti sinisiä ja vihreitä sävyjä.

Kuten Iconic kakkosessa ei tässäkään kaikki sävyt täysin tasalaatuisia ole, mattasävyt ovat vähemmän pigmenttisiä, mutta ne saa silti hyvin näkymään kerrostettaessa. 

Tässä paletissa on mukana iso peili ja muovikalvo, jossa on luomivärien nimet kerrottu, which is nice. 


Tätä palettia ehdinkin testaamaan eilen ja olen kyllä erittäin tyytyväinen. Niin tässä kuin tuossa Iconicissa luomivärien tuntuma on pehmeän kermainen, edes nuo mattasävyt eivät tunnu kuivilta. Suurin pettymys tässä Flawlessissa on tuo Blue Stars sävy, joka näyttää pannussaan huikealta, mutta swatchatessa muuttuu lähes mustaksi. Eipä sillä, aika harvoin tulee käytettyä tummaa sinistä, että ei se mulla ainakaan suuri miinus ole.

Flawlessin hinta on noin 11 euroa ostopaikasta riippuen.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia sävyjä tuossa Revolutionissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotatko tuota Iconicia? Ite tykästyin ainakin siinä olevaan vasemmalta kastottuna olevaan neljänteen sävyyn!

      Poista