torstai 16. huhtikuuta 2015

Essence LASHmania vs. L'oréal Volume Million Lashes
Lupasin viime viikolla postausta tuosta Essencen LASHmania ripsarista, mutta sen sijaan että puhuisin yksin siitä, päätin verrata sitä huomattavasti kalliimpaan markettiripsariin ja hieman viitata tällä maanantaiseen postaukseen, sillä hyvää voi saada halvallakin. LM maksoi 3,49 ja Volume Million Lashes on normaalihinnaltaan lähemmäs 20 euroa. Molemmat ovat vedenkestäviä.


Molemmissa on silikoninen harjaosa, jotka kooltaan ei juurikaan ero toisista. LM:ssä harjakset ovat huomattavasti pidemmät kuin VML:ssä. Tällä ei kuitenkaan lopputuloksen kannalta ole suurta merkitystä. Käyttötuntumaltaan nämä ovat kuitenkin erilaiset. LASHmanian pitkillä "piikeillä" on helpompi päästä kaikkien ripsien väleihin. Volume Million Lashesin harjaosa on jämäkämpi ja suorastaan kovempi. 


Yhdellä kerroksella ei saa vielä suurtakaan eroa ripsareitten välille. Molemmilla tulee luonnollisen näköiset ja erotellut ripset. Toisella kerroksella VML:n erottelevuus hieman kärsii ja ripsiin alkaa kerääntymään pieniä kokkareita. Toisella kerroksella VML klimppiintyy enemmän. Siinä on myöskin kuivempi värimassa, joka jättää jonkin verran pieniä kokkareita ripsiin. Kummatkin kuitenkin pitävät ripset joustavan pehmeän tuntuisina.

Olen joskus aiemminkin käyttänyt Volume Million Lashesiä ja jos olisin muistanut sen olevani koostumukseltaan niin kuiva, en olisi ostanut sitä.

LASHmania saattaa päivän aikana hieman värjätä kulmaluulta, mutta se on aika pieni miinus siitä, että se on muuten todella hyvä ripsiväri.


Näistä kuvista näkee melkeinpä paremmin näiden kahden erot. 


Tämän testin perusteella uskallan suositella Essencen ripsareita muillekin. Ja onhan niitä monet kehuneetkin todella hyviksi.

4 kommenttia:

 1. Mä en juurikaan huomaa näiden kahden välillä eroa. Essencen ripsarit ovat vaan niin hyviä, kun vertailee kalliimpiin tuotteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks kalliimpi hinta ei aina tarkota parempaa laatua! :)

   Poista
 2. Mukavaa jälkeä molemmilla. Itsellä on vaan kokemusta tuosta VML:stä. Harja on siinä omaan makuuni tosiaan liian kova. Lashmanian harjan muotoilu näyttää omaan silmiini sellaiselta, mistä pidän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LASHmaniassa on kyllä paljon mielyttävämpi tuo harja, koska siinä nuo piikit on joustavat.

   Poista