tiistai 28. huhtikuuta 2015

e.l.f. Eye Primer vs. Makeup Revolution Focus & Fix Eye Primer *PÄIVITETTY*

Tänään ajattelin kokeilla jotain erilaista ja tehdä reaaliaikaisen testauksen kahdesta omistamastani silmänpohjustustuotteesta. Kyseessä on siis e.l.f.:in peruspohjustaja (ei mineraali) ja Makeup Revolutionin Focus & Fix primer mattaversiona. Ajattelin nyt aamulla vähän kertoa näistä tuotteista enemmän ja myöhemmin iltapäivällä näyttää miten tuotteet ovat päivän luomilla pysyneet.


Kumpaakaan näistä tuotteista ei ole hinnalla pilattu, elf maksoi ennen muinoin merkin Euroopan verkkokaupassa 1,70. Suomessa tämän hinta on noin 3,50€ ja Makeup Revolutionista saa pulittaa Kosmetik4Less -verkkokaupassa 3,29€. 


Näissä on samanlainen aplikaattori. Koostumukseltaankin nämä ovat hyvin samankaltaisia. Focus & Fix on vain vähän paksumpaa. Elf on sävyltään pinkimpi, kun taas MuR on keltaisempi ja hieman tummempi. Luomille levitettynä sävyeroa ei kuitenkaan huomaa.


Lähtökohta on siis tämä. Kuvasta katsottuna vasemmassa silmässä siis MuR ja oikeassa elf. Niiden päälle laitoin Wet n Wildin Silent Treatment -paletista eyelid sävyä. Silmät on meikattu noin klo 11 tänä aamuna.


Päivitän tämän postauksen siis vielä myöhemmin tänään noin viiden maissa, ja näytän miten tuotteet on selvinneet päivän askareista ;)

EDIT

No niin! Nyt olis aika paljastaa miten nämä on kestänyt käytössä. Siitä on jo nyt hieman yli kuusi tuntia kun pohjustajat pääsi tosi toimiin.


E.l.f. puolen silmällä menee vielä ihan lujaa. Luomiväri ei ole vielä liikkunut mihinkään ja sen pitäisikin kestää hyvänä vielä vähintään pari tuntia.


Makeup Revolution however.. tämän puolen luomivärit on kasaantunut juonteisiin. Luomiväri säilyi muuttumattomana noin nelisen tuntia. Harmi, koska olisin halunnut tykätä tästä pohjustajasta. Mutta täytyy ottaa huomioon, että mulla on todella rasvaset yläluomet, joten jollakin kuivempi ihoisella tämä saattaisi toimia paremmin. ¯\_(ツ)_/¯Ei kommentteja:

Lähetä kommentti