sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Toivelista

Hauskaa maaliskuun alkua! Maaliskuusta oon tykänny aina enemmän kuin helmikuusta, joten olen todella iloinen, että helmikuu on ohi ja talvi alkaa olemaan loppusuoralla. Täällä tosin on vielä lunta ihan vaikka muille jaettavaksi. Vihreänä kateudesta saa katella kuvia Etelä-Suomesta, kun näyttää ettei siellä olis talvea ollutkaan.

Tuntuu, että pitäisi näin keväänalun kunniaksi postata jotain keväistä, mutta kun on sunnuntai eikä millään jaksais alkaa millenkään, niin ajattelinpa listata tuotteita, joita haluaisin ja jotka varmasti jossain vaiheessa lähtee tilaukseen. Usein tuleekin selailtua verkkokauppojen valikoimaa ja lisättyä tuotteita toivelistalle paremman tekemisen puutteessa. Nämä tähän listatut tuotteet on semmoset musthaveit, jotka haluaisin ennemmin tai myöhemmin saada.

Maquillalia -verkkokaupasta bongasin australialaisen The Jojoba Companyn. Tuotteet ovat perusmarkettituotteita hintavampia, mutta ainakin tällä hetkellä alennuksessa Maquillaliassa.


1. The Jojoba Company blemish control serum

Blemish control for acne-prone skin. 
A purifying treatment serum rich in aloe vera with a light consistency. It decongests and balances sebum with its strong antiseptic base of nettle and burdock extracts together with the antibacterial benefits of totarol. Designed to help reduce redness and inflammation and help begin the healing process in troubled skin.2. The Jojoba Company Purifying Citrus Foaming Cleanser

Enriched with calendula and Vitamins E & B5.
A gentle foaming cleanser rich in moisturising jojoba to deeply cleanse without stripping vital moisture from the skin. The jojoba rich formula balances excess oils and helps unclog pores, while extracts of chamomile, aloe vera, calendula and bilberry soothe and nourish skin. Contains no sodium lauryl sulfate.

3. Korres Sensitive Sage & Salicylic Acid Regulating Gel 


Kivipuuteri -blogin innoittamana tämä varmasti tulee ostettua lähitulevaisuudessa.

Deep, purifying cleansing that removes traces of dirt, residue and oil without leaving skin feeling dry or tight. Ideal for everyday use on face and body. 

4. Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner


Putsarilinjalla jatketaan. Tätä oon kuolannu jo ties kuinka kauan, mutta hinta on sen verran suolanen, etten ole raskinu ostamaan. But do want!!

This gentle exfoliating mask helps loosen and extract blackheads without painful extraction tools while absorbing oil and tightening pores. Dr. Brandt’s exclusive formula combines Salicylic and Glycolic Acid to assist in the release of blackheads while Eijitsu Rose helps tighten pores.

5. e.l.f. Prism Eyeshadow Palette (Naked & Sunset)


Oon näitä himoinnu siitä asti kun ne tuli Amerikan markkinoille pari(?) vuotta sitten, Eurooppaan vasta viime syksynä. Näistä ei ole kukaan varmaan vielä keksiny mitään pahaa sanottavaa. Nuo molemmat on tällä hetkellä loppuunmyytyjä, mutta vaikka ei olisikaan, niin oon odottanu hyvää tarjousta, jolla ne sais kunnon alennuksella vaikkei normaalihinta (12,84€) vararikkoon viekään.

6. e.l.f. Matte Lipcolor (Fuchsia, Wine, Cranberry)Matte Lip Colorit on loistavia! Nuo uudet sävyt varsinkin on herkullisia, joten heti kun nekin palautuu takas myyntiin ja hyvä tarjous tulee vastaan, niin nuo kaikki kolme saa uuden kodin täältä.

7. Sleek i-Divine (Oh So Special & Vintage Romance)Oon tykännyt Au Naturel -paletista, jonka tilasin kutakuinkin vuosi sitten ja nuissa kahdessa on vähän "värikkäämmät" sävyt, joten mielelläni huolisin nekin omaan kokoelmaan.Mitäs tuotteita työ ootta jo pitkään kuolannu?4 kommenttia:

 1. Dr. Brandt on sellainen brändi, mitä itsekin haluaisin kokeilla. Sarjassa on niin paljon tuotteita, etten oikein tiedä, mistä aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan ite tuon kummemmin tutustunu niihin tuotteisiin. Ehkä ihan hyvä vaan tilin saldon kannalta :D

   Poista
 2. Ihania juttuja, Aussijutut ja Korres kolahti ja kovaa, eli niitä nyt jatkossa kuolailen ja sitten Neils Yard on tällä hetkellä ykkös kuolailun kohde.

  VastaaPoista