tiistai 10. maaliskuuta 2015

Päivän naama osa 2

Kävin juuri postissa noukkimassa maaliskuun Livboxini, mutta kerron siitä vasta huomenna lisää, sillä tänään on vuorossa päivän naaman esittely.


Viime viikolla sain Maquillalian tilaukseni ja sen sisältöön kuului kaksi Makeup Revolutionin tuotetta, jotka innosti viikonlopun aikana tutustumaan tuotemerkkiin enemmän. Makeup Revolutionilla on hillittömät määrät luomiväripalettejä, joista osa päätyikin heti toivelistalle. Mutta koska mulla jo ennestäänkin on ihan tarpeeksi paletteja, niin päätin ottaa ne vähemmän huomiota saavat tehokäyttöön, jotta joskus pääsisin niistä eroon.


Ostin tuon e.l.f.:in paletin aikoinaan tuon kimaltavan mustan luomivärin vuoksi, vaikka en sitä sitten ole juurikaan käyttänyt. Ylärivin kaksi vaaleinta sävyä ovat todella pigmentittömiä. Tuo ensimmäinen valkonen on melkeinpä pelkästään glitteriä. Tuon vaalean mintunvihreän (joka kuvassa näyttää ehkä ennemminkin harmaalta) saa kyllä näkymään, kun kerrostaa tarpeeksi. Neljä muuta väriä ovat ihan tarpeeksi pigmenttisiä. 

Harmaita sävyjä en juurikaan koskaan käytä, koska ne saa silmäni näyttämään harmailta, kuten tuosta ensimmäisestä kuvastakin voi nähdä. Siitä huolimatta päätin ottaa tuon alimman vasemman kulman hopeanharmaan käyttöön ja levitin sen koko liikkuvalle luomelle. Sen kaveriksi silmän urkonurkkaan valitsin Wet n Wildin Silent Treatment paletin eyelid sävyn.


Se ei kuitenkaan erottunut tarpeeksi, joten tummensin ulkonurkkia vielä tuolla elfin violetilla ja pyyhkäsin sen mitä siveltimestä lähti alaluomelle, noin 2/3 osaa ulkonurkasta sisäänpäin. Häivytykseen valitsin Silent Treatmentistä Browbone sävyn tuomaan vähän lämpöä. Rajasin vielä simän ulkonurkat ruskealla H&M:n rajauskynällä ja pisteenä ii:n päälle lisäsin vielä vähän tuota mintunvihreää luomen keskelle.


Huulilla päätin poiketa normista ja valitsinkin yllättäen L'orealin Glam Shine huulikiillon sävyssä 114 Tempting Pink. En varsinaisesti huulikiilloista välitä, mutta nuita Glam Shineja olen onnistunut käyttämään loppuun jo kolme kappaletta (kaksi 06:sta ja yhden 03:sen?)


Tuo uudempi versio Glam Shinesta, eli siis tuo 6h versio, on ehkä vähän tahmeampi kuin ne alkuperäiset.

Kokonaisuudessaan ihan kiva look, vaikka alkuun arvelin, että tuo harmaa saattaisi olla jopa liian kylmä ja väritön. Kuvissa toki nuo sävyt on vähän haaleammat kuin luonnossa, koska kamera ei ihan pysty kaikkia sävyjä toistamaan niinkuin ne oikeasti ovat.

2 kommenttia:

  1. Pysyykö toi Glam Shine miten huulille, ei varmaan ihan luvattua kuutta tuntia? ;) Kiinnostava tuote jokatapauksessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kyllä kuutta tuntia pysy. Sanoisin että kolmisen tuntia jos ei syö ja juo.

      Poista