maanantai 9. maaliskuuta 2015

MunavertailuMunanmuotoiset meikkisienet on rynninyt markkinoille sankoin joukoin BeautyBlender etunenässä. En itse omista sitä meikkimunien johtotähteä, joten en voi siitä sanoa mitään, mutta omista kätköistäni löytyy kaksi erilaista, mutta samalla periaatteella toimivaa sientä. Tarkoitus on kastella sienet läpikotaisin, ja puristaa ylimääräinen vesi pois ennen meikkipohjan levitystä. Yläkuvassa molemmat sienet on kosteita.Oranssi Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge on muodoltaan erilainen, kuin useimmat muut sienet. Se on pinnaltaan huokoisempi kuin ja pehmeämpi kuin Beautybayn muna. RT:n sienellä onkin mukava töpötellä meikkipohjaa naamavärkkiinsä, koska se on niin pehmeä. Mutta tätä pitää käsitellä hellävaraisemmin, koska se alkaa nopeasti murenemaan tuon huokoisuuden vuoksi. Omassa sienessäkin on jo pieni murenemisjälki, vaikka sieni on ollut käytössä vasta viime syksystä lähtien. Tällä on hintaa noin 10€.


Beautybay The Collection Blending Sponge maksaa vain 3,60 ja onkin sieltä halvimmasta päästä. Se on muodoltaan munamainen, niinkuin originaali BeautyBlender, ja sitä saa viidessä eri värissä. Kuten kuvasta näkee, tämä on huomattavasti tiiviimpi kuin RT:n sieni. Pestessä tämä on vähän työläämpi puhdistaa. Tykkään siitä, että tässä on "terävämpi" tuo kärkiosa ja sillä onkin helpompi työstää hankalampia ihoalueita, kuten nenän pieluksia tai silmänalusia.


Halusin vielä vertailla tekisivätkö sienet erilaista jälkeä. Meikkivoiteena on molemmissa kuvissa käytetty L'orealin True Matchiä. Kuten kuvista näkyy, niin mitään näkyvää eroa ei ole havaittavissa. Kuvat on otettu eri päivinä ikkunan edessä, joten vallitseva säätila vaikuttaa sävyeroihin.

Noh, mitä tästä voi siis päätellä? Jos ei aikasempaa kokemusta meikkisienistä ole ja haluaa pysyä budjetissa, niin ehkä Beautybayn muna voisi olla hyvä vaihtoehto. Jos taas on valmis sijoittamaan kymmenisen euroa ja tykkää pehmeämmästä sienestä, niin sitten Real Techniques.

Real Techniquesiä myy ainakin Pretty.fi ja Beautybayn sienen saa ostettua Beautybay verkkokaupasta.

4 kommenttia:

 1. Real Techniques alkoi mullakin nopeasti näyttää todella kuluneelta. Kai se jostain tuolta laatikosta löytyy, mutta en kokenut näiden sienten käyttöä mitenkään uskomattoman hyväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nämä kyllä siveltimiä ihmeellisempää jälkeä tee.

   Poista
 2. Mä tykkään vaihdella sientä, sivellintä, mutta aina lopuksi omat sormet vie voiton. :D Kiva lukea näistä kahdelle itselle tuntemattomasta sienestä kokemukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ole ikinä oikein saanu sormilla levitettyä meikkivoidetta tasaisesti :D

   Poista