keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Maaliskuun Livbox


Maaliskuun Livbox saapui eilen ja kävin sen kauppareissulla noukkimassa postista. Mulle kävikin ihan uskomaton munkki, kun olin lähtenyt kaupasta ostamaan kuivashampoota, jota ei kuitenkaan meidän ÄS Marketista löytynyt, mutta mitäpä ilmesty boxin sisältä? Bangerheadin kuivashampoo!!


En tätä ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta jo sekin vuoksi, että sisältää goji-marjaa.


Ihan vielä en olis tarvinut uutta kosteusvoidetta, mutta tämä sentään on mattapinnan jättävä ja ihohuokosia supistava, joten se ainakin sopii hyvin omalle iholle. Tuo purkki näyttää todella ylelliseltä.


Herbinan kaura-suklaa kuorintaa ehdinkin jo testaaman ja vaikutti todella hyvältä. Kuorivat partikkelit tuntuivat todella miellyttäviltä eikä tuoksukaan ollut yhtään hullumpi.


Livbox ilmotti viime kuussa saaneensa Doven yhteistyökumppaniksi ja toivoin, että heiltä tulisi jotain hiustenhoitotuotteita, ja niinhän siinä sitten kävi. Näitäkin pääsin jo eilen testaamaan ja ainakin vielä aamulla hiukset tuntuvat pehmeiltä ja hyvin hoidetuilta.


Tuon Isadoran ripsarin olisin mieluummin ottanut vedenkestävänä versiona tai vaihtoehtoisesti Rimmelin Provocalipsin, jonka jotkut muut Livboxin tilaajat olivat saaneet. Mutta aina ei voi voittaa. Olen jo pitkään halunnut testata Isadoran vedenkestäviä ripsareita ja nyt kun siihen olisi periaatteessa ollut mahdollisuus, sainkin tuon tavallisen ripsiväri. Pöh.


Boxista paljastui vielä kaksi tuoksunäytettä, Roberto Cavallin Paradisio naisille ja Calvin Kleinin Reveal miehille. Paradisoa suihkautin jo eilen, mutta en vielä muodostanut mielipidettä siitä. Tuo miesten Reveal sen sijaan vaikuttaa ensikohtaamisella siltä, että jos mulla olis mies, niin an panis pahaksi jos se tuoksuis tuolta. :D

Tykkään kyllä saada tuoksunäytteitä, koska niistä riittää useaampaan kertaan ja on helpompi päättää haluaako ostaa niitä täysikokoisina, kuin jos vaan kävisi nuuhkimassa tuoksuja kaupassa.


Kaiken kaikkiaan tämä oli ehkä paras boxi aikoihin. Sekin, että laatikko oli selkeästi painava kun sen sai kouraansa, nostatti odotuksia korkealle. Nyt voi siis odottaa, että ens kuun boxi ei sitten säväytäkään yhtä paljon. 
2 kommenttia:

  1. Tänne tuli identtinen boxi ja olin kyllä todella tyytyväinen. Lumenen ajattelin laittaa arvontaa ja vain siksi, että sain Lumenelta kenties paremmin oman ikäiselleni sopivamman voiteen. :)

    Iloa päivään Marika!

    VastaaPoista