tiistai 17. maaliskuuta 2015

Isadora Flashing Volume

Nyt seuraa jatkoa eiliselle vedenkestävyys/kestämättömyys paasaukselle. Nimittäin, kiitos Livboxin, löysin ei-vedenkestävän ripsarin, joka ei näitä munkaan suoria räpsyttimiä heti ensimmäisellä vedolla saa suoristettua.


Maaliskuun Livboxista tuli tosiaan näytekokoinen versio Isadoran Flashing Volume Instant Effect Mascarasta. Jotkut olivat saaneet vedenkestävän version tästä, mutta mulle saapui tämä ihan perus. 

Olen kyllä sen vedenkestävyys havainnon jälkeen toisinaan käyttänyt ihan perusripsareitakin. Ja nekin on mahdollista levittää niin, ettei ripset suoristu aivan täysin, kun levittää ripsivärimassan taivutuksen yläpuolelta. Ihan ripsien tyvestä ei kannata alkaa levittämään, koska silloin ripset taatusti suoristuvat. Tämä tekniikka vaatii vakaat kädet, eikä onnistuminenkaan aina ole taattua.

No, mutta asiaan.. Ensimmäinen huomio Flashing Volumessa oli kun putelin aukasi, että onpahan pieni harja. En tiedä mahtaako täysikokoisessa versiossa olla yhtä pieni, fiksummat voipi valaista asiaa.


Tuo harja on suorastaan painajaismainen! Plussaa siitä, että se on tosi pikkuruinen, mutta se kahmaisee ripsivärimassaa mukanaan ihan hillittömät määrät.


Parilla ekalla kerralla sain jopa ensimmäisellä kerroksella kunnon hämähäkinjalka ripset. Nyt kuitenkin jo yhdellä kerroksella tulos on paljon luonnollisempi, mutta jo toisella kerroksella saa hurjasti volyymiä lisää. Mutta kuten kuvista näkyy ripset pysyvät taivutettuina! 

En oikein osaa päättää mitä mieltä olisin tästä. Ihan huisia, että tätä voi melko surutta laittaa pelkäämättä, että ripset on heti samantien suorat. Toisaalta tällä saa kyllä todella paljon tuuheutta, mutta suosittelen käyttämään ripsikampaa joka kerroksen välissä, ellei sitten tavoittele hämähäkinjalkaefektiä! :D

4 kommenttia:

 1. Itse tykkäsin tän miniharjasta, mutta massaa tulee ihan liikaa myös mun makuun. Oli tosi kahtiajakoinen fiilis tän kanssa, kun kesällä testasin ja siksi en sitten kirjoittanut tuotteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosiaan vähän erikoinen, kun ei oikein tiedä pitäskö tästä tykätä vai ei :D

   Poista
 2. Mä inhoan tuollaisia harjoja :D. Silti lopputulos näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harja vois olla parempi jos nuo harjasrivit olis tiivistetymmin :D

   Poista